To ja na odwrót. Fajnie by było mieć synka przy tych moich 2 dziewczynkach [emoji16]Ja wiadomo że marzę o coreczce mając dwóch synów [emoji4]licze na to choc pewnie bedzie synek[emoji23]
reklama
@Yousthyna witaj tez udalo wlasnie nam sie w 1cs az bylam w szoku z mężem, chcieliśmy spodziewaliśmy siłę,ale spadło jak grom z jasnego nieba myśleliśmy ,ze zleci 3 miesięce
@Mama Samanta trzymamy kciuki witaj serdecznie
@Mama Samanta trzymamy kciuki witaj serdecznie
@Aneczka85_01 trzymam kciuki
@Sliim no niby sa skurcze macicy,ale jak ciąża przebiega prawidlowo to mozna
Ale fakt faktem spokojnie musimy to robić bo inaczej brzuch mnie boli@Aneczka85_01 trzymam kciuki
Pewnie tez sie stresujesz i dlatego, jesli szyjka macicy jest ok a ciąża przebiega prawidlowo to nawet mówią,ze dla dziecka jest to przyjemne kołysanieAle fakt faktem spokojnie musimy to robić bo inaczej brzuch mnie boli
Sie nastoisz kochana, trzymamy kciuki, mnie czeka stres bety w przyszły poniedziałekJa juz czekam pod przychodnia nie byłam zarejestrowana wiec musze być jako 1 , do 5 osób ginekolog przyjmuje bez rejestracji Trochę się naczekam o 8 przyjmuje a i 7:30 odbieram wynik bety lekki stres jest
Trochę na pewno się stresuje jest to moja pierwsza upragniona ciążaPewnie tez sie stresujesz i dlatego, jesli szyjka macicy jest ok a ciąża przebiega prawidlowo to nawet mówią,ze dla dziecka jest to przyjemne kołysanie
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja juz czekam pod przychodnia nie byłam zarejestrowana wiec musze być jako 1 , do 5 osób ginekolog przyjmuje bez rejestracji Trochę się naczekam o 8 przyjmuje a i 7:30 odbieram wynik bety lekki stres jest
Hihi ja tez zaraz jadę zeby uniknąć kolejki
Podziel się: