reklama
Uu, mam nadzieję, że u mnie szybko zadziałaja. I już w tym tygodniu będę znać terminNo długo czekałam
Jaasna
Fanka BB :)
Też często o tym czytam ostatnio. Mnie na pierwszej wizycie lekarz pokazał tylko pikające serduszko - nie włączał dopplera.Z tego co jedna dziewczyna pisala na forum raczej nie puszczają serduszka, bo te fale moga szkodzić dziecku dlatego robią rzadko najczesciej po 13 tyg i gdy jest to konieczne
Z córami pierwsze usg w 13 tyg, także serce posłuchałam, a z synem prywatnie, to w kółko mi dawali do posłuchania bicia serca - do 13 tyg chyba ze 4 razy. Na szczęście nic się nie stało, ale skoro teraz tak o tym piszą, nawet mamaginekolog, to moze coś w tym jest...
Jakos ostatnio na bb bylo o usg nie u nas tylko ktoś zalozyl watek czy bezpiecznie, samo usg nie jest zle,ale jakaś polozna już o doplerze pisala,ze moze szkodzić wiadomo nic sie pewnie nie stanie od razu, czasem wrecz lekarze musza zbadac i sprawdzicTeż często o tym czytam ostatnio. Mnie na pierwszej wizycie lekarz pokazał tylko pikające serduszko - nie włączał dopplera.
Z córami pierwsze usg w 13 tyg, także serce posłuchałam, a z synem prywatnie, to w kółko mi dawali do posłuchania bicia serca - do 13 tyg chyba ze 4 razy. Na szczęście nic się nie stało, ale skoro teraz tak o tym piszą, nawet mamaginekolog, to moze coś w tym jest...
Łooo chwilę mnie nie było a to już kilka płci się ujawniło, super bardzo się cieszę, że wszystko w porządku..ja też w sumie idę na ostatnią chwilę po 13+2 dziś u nas ale tak mnie Pani w recepcji rejestrowala, więc nie chciałam się wykłócać. I sugerowałam się tygodniem z ostatniego usg bo z OM wychodzi strasza ciąża
U mnie dziś znów zaczyna się wysyp brzydkich wyprysków na całej twarzy - a już miałam nadzieję, że to koniec... :-((
Dziewczyny, które mają również taki problem - smarujecie się czymś? Jest na to jakiś sposób? Wiem, że w ciąży nie wszystkiego można używać ale może macie jakieś sposoby, by się tego pozbyć ?
Dziewczyny, które mają również taki problem - smarujecie się czymś? Jest na to jakiś sposób? Wiem, że w ciąży nie wszystkiego można używać ale może macie jakieś sposoby, by się tego pozbyć ?
Jakos ostatnio na bb bylo o usg nie u nas tylko ktoś zalozyl watek czy bezpiecznie, samo usg nie jest zle,ale jakaś polozna już o doplerze pisala,ze moze szkodzić wiadomo nic sie pewnie nie stanie od razu, czasem wrecz lekarze musza zbadac i sprawdzic
zaraz zacznę o tym czytać, aż się przestraszyłam. Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi
Oj od jednego razu nic sie nie stanie, widocznie chciał sprawdzić może mial potrzebe.zaraz zacznę o tym czytać, aż się przestraszyłam. Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi
reklama
Kasia323
Fanka BB :)
Mam to samo ! Co róż coś nowego mi wyskakuje,to na czole, to na brodzie .. ja niczym nie smarujeU mnie dziś znów zaczyna się wysyp brzydkich wyprysków na całej twarzy - a już miałam nadzieję, że to koniec... :-((
Podziel się: