reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Całą ciążę smarowalam się Bio Oil i 2 tygodnie przed terminem wyszły rozstępy. Nie dużo ale wyszły. Na szczęście jasne że prawie nie widać
Miałam identycznie w pierwszej ciąży - pod koniec, mimo smarowania BioOilem, wyszło mi kilka cieniutkich, jasnych niteczek :)
W kolejnych ciążach nic mi sie nie zwiększyło. W sumie, tak naprawdę ich nie widać, wszyscy chwalą mój brzuch, a tylko ja wiem gdzie tych kilka maleństw sie ukryło ;)
Ale skóra smarowana zawsze jest bardziej elastyczna, nawilżona, gładka - mimo wszystko warto się czymś tam posmarować po tym brzuchu :)

reklama
Bedzie dobrze ! Bardzo rozruszac tez nie dobrze bo ciezko pomierzyc ;-) najlepiej po prostu isc i jak cos improwizowac ;-) wez ze sobą cos slodkiego albo po prostu bedziesz robic przysiady i pajacyki jak ja w pierwszej ciazy xD
Mój syn w pierwszej ciąży też nie współpracował - lekarz kazał mi zrobić siusiu i pochodzić po korytarzu, pokucać :) I... trzy razy tak mnie wysyłał :D Chyba ze dwie godziny tam siedziałam ;)

Właśnie dziś przeczytałam 30 stron ... Nadrabiam zaległości :)
Ja byłam na nfz i dwa razy miałam Usg co prawda dopochwowe i byłam raz prywatnie i miałam i takie i takie. Słyszałam bicie serduszka, więc dziwie się że nie miałyście.
U mnie mdłości odpuściły, ale napady głodu ciągle są :)
Ja chwilowo nie mam zaleconych prenatalnych i zastanawiam się czy to dobrze czy źle.

Właśnie dziś przeczytałam 30 stron ... Nadrabiam zaległości :)
Ja byłam na nfz i dwa razy miałam Usg co prawda dopochwowe i byłam raz prywatnie i miałam i takie i takie. Słyszałam bicie serduszka, więc dziwie się że nie miałyście.
U mnie mdłości odpuściły, ale napady głodu ciągle są :)
Ja chwilowo nie mam zaleconych prenatalnych i zastanawiam się czy to dobrze czy źle.
Z tego co jedna dziewczyna pisala na forum raczej nie puszczają serduszka, bo te fale moga szkodzić dziecku dlatego robią rzadko najczesciej po 13 tyg i gdy jest to konieczne

reklama
Do góry