pozdrawiam z LimerickMieszkam w Irlandii a będę rodzic w mieście Cork.
reklama
Czesc, mam na imie Ola, mam termin na 3 marca 2019, moge do Was dolaczyc?
Gratulacje Witaj wśród nas
iskierka2610
Fanka BB :)
Ja teraz sprawdziłam na poprzednich badaniach 12+6 moja miała 10cm. Aż nie wierzę.Hej, z tego co piszecie to już kawał dzidzi macie ja w 11 t 4 d miałam dzidzie tylko 4,3 cm wiec bardzo malutkie ja a swój wiek zobaczymy jak rośnie ja prenatalne w czwartek i nie mogę się doczekać a Wam dziewczęta powodzenia , poznania płci i miłego dnia życzę )))
Piszecie o spaniu ja prze ostatni rok o 5 pobudka bo na 6 do pracy teraz na zwolnieniu drugi tydzien i organizm tak przyzwyczajony ze spie max do 8 i to i tak dobrze jest wczoraj poczułam się jakbym gdzies zaspała bo spałam do 9.30 aż byłam w szoku
Wiecie co, myślałam ze inaczej to będzie wyglądać. Że będę sie tak cieszyć i skakać w gore do nieba. A ja siedzę i się martwię. Boje się o każdy dzień. Tak bardzo chcę być mamą, cieszę się że się udało, mimo różnych przeciwności które zapowiadali lekarze. Chciałabym już żeby był ten marzec.
Witam w klubie Nie jest łatwo, ale damy radę. Też się strasznie martwię, bo jestem po wypadku i miałam miednice połamaną. Na początku jeszcze jak mi powiedział lekarz, że zarodek jest zbyt mały, że mogę poronić to byłam kłębkiem nerwów. Na szczęście chwilowo wszystko jest ok, a maleństwo rośnie.
Cześć dziewczyny widzę że wizyty udane, to dobre wieści.
Mam spadek formy, mdłości przeszły ale mam jakieś pobolewania brzucha i są inne niż do tej pory. Raz na jakiś czas coś zakuje. Nie chcę panikować, wizyta dopiero 4.09. Plamień nie ma, a co chwilę latam i sprawdzam tak jak któraś z Was tu napisała. Położyłam się ale o niczym innym nie mogę myśleć. Dodatkowo wczoraj pokłóciłam się z mężem i nerwy pewnie też robią swoje. No nic jakoś sie trzeba opanować
Mam spadek formy, mdłości przeszły ale mam jakieś pobolewania brzucha i są inne niż do tej pory. Raz na jakiś czas coś zakuje. Nie chcę panikować, wizyta dopiero 4.09. Plamień nie ma, a co chwilę latam i sprawdzam tak jak któraś z Was tu napisała. Położyłam się ale o niczym innym nie mogę myśleć. Dodatkowo wczoraj pokłóciłam się z mężem i nerwy pewnie też robią swoje. No nic jakoś sie trzeba opanować
pozdrawiam z Limerick
No hej
Ja dzisiaj mam ta pierwsza wizytę w szpitalu wcześniej chodziłam prywatnie do polskiej kliniki
kwasek
U mnie też smarowanie nic nie dalo. Choć jak się człowiek obrzera całą ciążę i tyje na potęgę to nie ma bata musiały się pojawić . Z córa już mi nie wyszły nowe.A u mnie pielegnacja nic, wlasnie w geny poszło
@asicazg mnie też brzuch boli. Zwłaszcza jak wstaje, muszę bardzo powoli się prostować. Ostatnio pachwina mnie bolala ale tak że chodzić nie mogłam.
No ja miałam 13+2 i Bobo mił 8.1 cm też usłyszałam że tak na styk.Usg powinno byc miedzy 11 a 13.6 dniem nie później więc dziwi mnie to,ze u ciebie tak pozno, mi lekarz w szpitalu jak mialam 13.4 powiedział,ze to ostatni dzwonek pozniej juz tych wad mozna tak nie rozpoznać jak dziecko rosnie
Rety te skrzydełka z kfc dały mi się we znaki ale przynajmniej normalnie się zalatwilam.
Jaasna
Nie idź głodna, po prostuJest jakiś sposób żeby rozruszac dziecko przed badaniem? Bo z tego do piszecie to lepiej jak się rusza tak?
To stary mit, że musisz sie napchać słodyczy. Wystarczy, że zjesz wcześniej coś pożywnego, co lubisz i będzie ok
tikatukatam
U nas w szpitalu raz na kilka miesiecy sa dni otwarte na porodowce.J o czymś takim nie słyszałam?!
Z kim musialas sie umówić na takie spotkanie?
reklama
No ja miałam 13+2 i Bobo mił 8.1 cm też usłyszałam że tak na styk.
Rety te skrzydełka z kfc dały mi się we znaki ale przynajmniej normalnie się zalatwilam.
U mnie 13t2d i dzidzioł miał 7 cm [emoji6] dzień wcześniej usg i tyle samo [emoji16]
Podziel się: