@aga6 i @Adeline89 - dzieki za wskazowki - wroce z pracy i bede probowac!
reklama
tikatukatam
Fanka BB :)
Ja przeciez nie czasu kam tych godzin w poczekalni. Jestem teraz u mamy na plotach a starszak u niani. Mialam wrocic po badadaniu do pracy ale uzgodnilismy z kierownikiem ze bez sensu wracac a na 13 znowu wychodzic I mam wolne :-)Mój tez mnie wysłał na siku i nic to nie dało, dzidziol na minutę może się pobudził i poszedł spać, samo badanie z 30 minut trwało ale juz mnie nie odsyłał, bo udalo sie jednak pomierzyć to co najważniejsze tylko zdjęć nie mam żadnych podziwiam Was za cierpliwość, 2 godziny to sporo czekania, i samo jeżdżenie po brzuchu tez przyjemne nie jest ale czego sie nie robi dla dzieci
Z lekarzem tez tak normalnie sobie uzgodlismy ze te pomiary co zrobilismy w razie wco wystarcza ale skoro mieszkam niedaleko I nie mam problemu zeby podjechac to sprobujemy jeszcze raz o 13.
Chyba już tak,skończoby 14 więc zaczął się drugi trymestr. Tam na mój rozumek,ja za kilka dni [emoji16][emoji16]W ogóle u mnie dzis juz 14+1 a wg drugiej apki 14+2 czyli 100 dni za mną to juz 2 trym?
Stokrotenka23
U mnie też był. Miałam masc ze dłużej ślimaka wybielajaca ale szalu nie zrobiła. Trzeba oczyszczac skórę i smarować jakas cynkowa mascia. Niestety.... idę w środę do derma zobaczymy co powieU mnie dziś znów zaczyna się wysyp brzydkich wyprysków na całej twarzy - a już miałam nadzieję, że to koniec... :-((
Dziewczyny, które mają również taki problem - smarujecie się czymś? Jest na to jakiś sposób? Wiem, że w ciąży nie wszystkiego można używać ale może macie jakieś sposoby, by się tego pozbyć ?
Tak drugi trymestr gratulacje tez juz chceW ogóle u mnie dzis juz 14+1 a wg drugiej apki 14+2 czyli 100 dni za mną to juz 2 trym?
Trzymam kciuki za wizytę, ciekawe czy poznasz płeć?
Mam taką cichą nadzieję
Ja już za równy tydzień też 2 trymestrChyba już tak,skończoby 14 więc zaczął się drugi trymestr. Tam na mój rozumek,ja za kilka dni [emoji16][emoji16]
Mamafasolki
Właśnie siedzę i pracuję w domku I przerwa na drugie śniadanie i forum. Później mam kosmetyczkę (Stópki) i endokrynologa.
Czy któraś jako preparat bierze Doppel Hertz Mama Premium?
Ja bralam,ale niestety zrezygnowalam nie moge żelaza później nie chodzę wcale na wc, strasznie sie mecze i mnie muli tak poza tym ma dobra oceneWłaśnie siedzę i pracuję w domku I przerwa na drugie śniadanie i forum. Później mam kosmetyczkę (Stópki) i endokrynologa.
reklama
Bardzo fajny lekarz daj znac po wizycie jak poszło!Ja przeciez nie czasu kam tych godzin w poczekalni. Jestem teraz u mamy na plotach a starszak u niani. Mialam wrocic po badadaniu do pracy ale uzgodnilismy z kierownikiem ze bez sensu wracac a na 13 znowu wychodzic I mam wolne :-)
Z lekarzem tez tak normalnie sobie uzgodlismy ze te pomiary co zrobilismy w razie wco wystarcza ale skoro mieszkam niedaleko I nie mam problemu zeby podjechac to sprobujemy jeszcze raz o 13.
Podziel się: