reklama
ja wstałam boli mnie brzuch. a do tego jeszcze znow mi 8 wyrasta!! kurde jak boli.
Ja chcialabym tak lezeć ale nie mogę bo mam dziś uczelnie a bardzo bym chciala..
Kania to nie fajnie ze tak mało kobiet odczuwa bóle
patrycja. licze ze z piotrusiem lepiej. napisz co lekarze powiedzieli
Ja chcialabym tak lezeć ale nie mogę bo mam dziś uczelnie a bardzo bym chciala..
Kania to nie fajnie ze tak mało kobiet odczuwa bóle
patrycja. licze ze z piotrusiem lepiej. napisz co lekarze powiedzieli
Barbia
Zaciekawiona BB
Witajcie!
W poniedziałek odstawiłam leki a dziś w nocy dziwne uczucie mnie dwa razy obudziło. Najpierw mnie coś w lewym boku brzuszka bolało nie mam pojęcia czy to skurcz i potem znów nad ranem powtórzyło się to samo jeszcze raz. Czyżby się zaczęły pomału skurcze? Nie wiem bo nigdy nie miałam.
I potem jeszcze rano mnie bolało jakby na okres.
Kochane czyżby początki odczuwania skurczy?
Miłego dzionka życzę
W poniedziałek odstawiłam leki a dziś w nocy dziwne uczucie mnie dwa razy obudziło. Najpierw mnie coś w lewym boku brzuszka bolało nie mam pojęcia czy to skurcz i potem znów nad ranem powtórzyło się to samo jeszcze raz. Czyżby się zaczęły pomału skurcze? Nie wiem bo nigdy nie miałam.
Miłego dzionka życzę
Witajcie!
Miłego dzionka życzę
Sama nie pomogę choć bardzo bym chciała,ale dziewczyny mówiły że jak pojawia się właśnie taki ból jak na okres to mogą być pojawiające skurcze. Na pewno ktoś wypowie się głębiej.
A jakie leki brałaś? Fenoterol? A powiedz wcześniej nie odczuwałaś jakiś zmian po odstawieniu leków?
Szczebiotka - nie dziwię się, ze jestes umęczona :-) przytulam mocno!!!!!!!!!!!!!
Zuzkon - podobno Paracetamol można w ciąży spokojnie, oby pomógł
Patrycja - daj znac co z Piotrusiem.... szkoda, że znowu szpital :-(
Kania - dobrze, że oliwka w złobku a Ty możesz odpocząć
kociatka - dzielna jestes z tymi przepisami dla alergika fajne pomysły masz
a tego pobierania krwi u małego nie zazdroszcze - daj znac co tam wyjdzie....
i mam nadzieję, ze zwiększone dawki na ciśnienie pomoga
ciekawe co u Martuśki i kiniusi.....
mnie wczoraj brzuch bolał jak na @, do tego ból krzyża, dzisiaj chyba więcej gęstego śluzu, ale poza tym cisza :-)
na sob umówiłam się z położna na Inflanckiej na ktg, zobaczymy co pokaże.....
teściowa już jest, więc mam spokojna głowę no i naszło mnie na fasolke po bretońsku i bigosik i teściowa zrobi
teraz pojem bo potem to nie wiem kiedy
a co do jedzenia to ja mam ostatnio takie ssanie, że już na wagę nie wejdę.... musze prawie w kółko coś jeść....
a co do wagi to mam 13 kg na plusie, tyle co przy Adamie....
miłego dnia kochane :-)
Zuzkon - podobno Paracetamol można w ciąży spokojnie, oby pomógł
Patrycja - daj znac co z Piotrusiem.... szkoda, że znowu szpital :-(
Kania - dobrze, że oliwka w złobku a Ty możesz odpocząć
kociatka - dzielna jestes z tymi przepisami dla alergika fajne pomysły masz
a tego pobierania krwi u małego nie zazdroszcze - daj znac co tam wyjdzie....
i mam nadzieję, ze zwiększone dawki na ciśnienie pomoga
ciekawe co u Martuśki i kiniusi.....
mnie wczoraj brzuch bolał jak na @, do tego ból krzyża, dzisiaj chyba więcej gęstego śluzu, ale poza tym cisza :-)
na sob umówiłam się z położna na Inflanckiej na ktg, zobaczymy co pokaże.....
teściowa już jest, więc mam spokojna głowę no i naszło mnie na fasolke po bretońsku i bigosik i teściowa zrobi
teraz pojem bo potem to nie wiem kiedy
a co do jedzenia to ja mam ostatnio takie ssanie, że już na wagę nie wejdę.... musze prawie w kółko coś jeść....
a co do wagi to mam 13 kg na plusie, tyle co przy Adamie....
miłego dnia kochane :-)
reklama
Kania78
...
Barbia pewnie Cię zaczynają męczyć te przepowiadające.
Zuzkon paracetamol możesz brać w ciąży.
Agula 13 kg to niewiele, ale masz zachcianki pod koniec heh :-) Dobrze że teściowa dotarła :-) I trzymam kciuki za ktg :-)
Kociatka jak Oliwii pobierali krew na testy alergiczne to trzymali ją we 4, masakra była więc doskonale rozumiem.
Betina79 ja bym pochłaniała ale nie mogę się zdecydować na coś konkretnego, chyba wszystko przed porodem bym zjadła w jeden dzień heh :-)
Deizzi daj znać jak Ignaś i jak się czujesz?
W końcu wstałam, muszę się rozchodzić bo boli mnie brzuch i ciągnie, a i dalej ten czop mi odchodzi...
Zuzkon paracetamol możesz brać w ciąży.
Agula 13 kg to niewiele, ale masz zachcianki pod koniec heh :-) Dobrze że teściowa dotarła :-) I trzymam kciuki za ktg :-)
Kociatka jak Oliwii pobierali krew na testy alergiczne to trzymali ją we 4, masakra była więc doskonale rozumiem.
Betina79 ja bym pochłaniała ale nie mogę się zdecydować na coś konkretnego, chyba wszystko przed porodem bym zjadła w jeden dzień heh :-)
Deizzi daj znać jak Ignaś i jak się czujesz?
W końcu wstałam, muszę się rozchodzić bo boli mnie brzuch i ciągnie, a i dalej ten czop mi odchodzi...