reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Kaso82 ja miałam też krwiaka jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży,ale przy następnej wizycie już go nie było,bardzo szybko się wchłoną. Plamienie miałam raz,prawdopodobnie przez długie chodzenie,ale wystąpiło to tylko raz. Myślę,że nie masz się czym martwić,ale najlepiej dowiesz się przy następnej wizycie u gina. Kiedy masz nastepną wizytę? długo do niej? bo wyobrażam sobie że będziesz się denerwować do tego czasu... Aha jak wystąpiło wtedy ten raz krwawienie to lekarz kazał mi leżeć.

Martuska kiepską przygodę dzis miałaś,zdenerwowanie Cie dopadło napewno a teraz to dla Ciebie nie jest dobre ;/ Napewno będzie dobrze jak mówisz że pacjentka niby "czysta".
Widzę,że masz syna o imieniu Alexander ;-) pisze się przez X? czy po prostu Aleksander? Pozwolili Ci zarejstrować w urzędzie imię przez x?Pytam bo bardzo podoba mi się to imię :-)

Truskafffka wygląda na wstydliwego,choc ten początek nie był zły bo niby lekarz widział małe co nie co :D No ale jeszcze zobaczymy :)

Dziewczyny kupujecie jakies gazetki dotyczące dzieci,mam...??

reklama
Basatoja, syn przez x napisany bo w UK sie urodził i mąż chciał mu ułatwić w szkole. Po polsku zawsze odczytasz, a po angielsku to dziwiliby się czemu jest "ks". Z rejestracja imienia w PL (bo ma zrobiony polski akt urodzenia z angielskiego) nie było problemu. Swoją drogą nie wiem czy pomogło, ale ja mam teściową urzędniczkę, która w ewidencji ludności pracuje i ona się tym zajmowała:-p. Śmieszne jest to, ze w miejscu urodzenia wpisali mu London, a nie Londyn i teraz tak się już ciągnie w papierach polskich:-D
A imię fajne, w UK zawsze był Alex w szkole, choć czasem mówili z pełnego imienia. Teraz w PL za każdym razem muszę dodawać "przez x pisany...". Może to trochę śmieszne się wydawać niektórym i zakrawać o snobizm, ale kompletnie nie to nam było w głowie jak nadawaliśmy mu imię;-)

jotka21 mnie tez brzucholek tak nagle wyskoczył pod koniec 5ego miesiaca i tak rosnie cały czas :)
agula to czekamy do czw na ogłoszenie, choc nie robie sobie wiekszych nadzieji

oj dlugi dzien za mna, ale mily. spontaniczna kawka z rodzicami na miescie na zakończenie ;)
jutro rano glukoza! :dry:

Betina to powodzenia z glukozą jutro;-) Może weź sobie tą cytrynkę dla poprawy smaku. Chyba, że lubisz samą słodycz;-) Zazdroszczę kawki na mieście:tak:

Basiatoja ja nie kupuję gazetek, ale u mnie to juz pewnie nie dziwne przy trzecim bobasku:-p

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i badania &&&&&&&

Martuska to chyba byly twoje najgorsze godziny w zyciu, szok!!! Wazne ze jest ok:tak:
U mnie dzidzia tez daje w kosc bo pecherz mu/jej sie spodobal:-D
Popoludniu mialam niespodzianke, kolezanka wpadla na kawke bo syna wioyla na urodzinki a ze to po drodze to zrobila mi niespodzianke:-)

Martuśka z ta igła to to kiepska sprawa. Najważniejsze, że Pani okazała się zdrowa!!
A co do gluzkozy to miałam dziś smakowanie paskudzctwa...:/ Podobno teraz odrazu robi się cały profil więc serwują 75 i trzy kłucia:/ Ja mam sporego siniaka na ręku:no: Pielęgniarka powiedziała mi, że za bardzo nie można pić ani jeść przez te dwie godziny...tak więc tylko ze 3 łyki wzięłam wody z cytryną...bo myślałam, że zwymiotuję

Betina życzę Ci żeby lepiej Ci poszło niż mi z cukrem w cukrze:O

Dzis godzina 3:53 w nocy budzę się . Mała tak kopała, jakby sobie jaką domówkę zrobiła w moim brzuchu :rofl2: o 6:00 wstałam , bo juz wyrobić nie mogłam , obojętnie jak sie ułożyłam to i tak kopała, a jak człowiek chce zasnąć to wszystko przeszkadza. Wypiłam 2 filiżanki kakao , usiadłam przy kompie, włączyłam radyjko, (któraś z Was podła linka w jakimś temacie) i mała się uspokoiła :-D:-) . Oglądnę jeszcze pocztę i wiadomości i położę się do łóżeczka , może jeszcze pośpię :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i połówkowe - samych dobrych wieści życzę :tak::tak: Poczytam jak wstanę .
Ja połówkowe mam jutro o 10:00

martuska to niezle przezycia! wspolczuje bardzo, Bogu dzieki pacjentka byla zdrowa... kurde masz stresujaco prace
agula zazdroszcze kapuchy i ogorasow, ja mam na nie wielka chec ale ich tu nie ma. a co do wymiany opon to masakra...ja ost. czekalam 3 h na lekarza i niestety nie mialam przy sobie nic do jedzenia, wiec myslalam ze mnie skreci
betina powodzenia z glukoza! mam nadzieje ze nie bedzie tak zle
nomimalone to nocke super mialas :-D moja mala tez tance odstawiala do okolo 23.00 ale w nocy chyba wymeczona usnela. teraz znow od rana daje popis, chyba czeka na sniadanie...

ja sie nawet wyspalam, chociaz na siku chyba z 5 razy bylam, no i M. chrapal, a oporcz tego nie moglam znalezc wygodnej dla siebie pozycji... ciagle nie spie na boku... eh te dolegliwosci

reklama
NomiMalone, zazdroszczę kopniaków, u mnie wciąż jest to delikatne głaskanie od środka.. Ale liczę, że już niedługo :)

u mnie ból pleców ciąg dalszy... o dziwo boli już zaraz po przebudzeniu. Mam nadzieję, że w weekend się polepszy. W sobotę pójdę na jogę ale przydałyby mi się bardziej regularne ćwiczenia

na zewnątrz znów ohydnie...

Do góry