reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
makunia, my byliśmy na impact festival pod koniec lipca, ja co prawda tylko na koniec dotarłam, na red hot chilli peppers (i kawałek kasabian) :))) o muse też myśleliśmy :) ja bym poszła, niech dziecię od początku przyzwyczaja się do dobrej muzyki, by później z jakimś Justinem Biberem nie wyskoczyło ;)

hejka :)

to to małe dowcipne w brzuchu...funduje mi dziś kopniaki w pęcherz :dry: łakoci nie dostanie dzisiaj ..kara musi być:-D

Kociatka :) dzięki, bóle poszły precz tfu tfu żeby nie zapeszyć ;)
a jutro wizyta u gin, mam nadzieję że dobre wieści o szyjce i maluchu usłyszę ;)
Deizzi Gratki Synka :-):-):-)
super że się maluch ujawnił, niech zdrowo rośnie mały mężczyzna :)
KAnia dzięki :) zobaczymy co na to moje założenie pracy powie Rybcia hihi
Patula współczuję bezsenności, niestety czasem dopada ehhh
Herbata dołączam do klubu...ja przesoliłam sobie twarożek rano :p
Kiniusia haha to można rzec że masz mleczko do kawy prosto z (.)(.) :p ;)

pozdrawiam ;)

Deizzi to fajnie, że humor dopisuje :)
Betina no maluszek jeszcze nie nabrudzi :)
Herbata nie mam takich cyców:) na początku mnie bolały teraz nic a nic
truskaffko to fajnie, że maleństwo rozbrykane, lepiej że kopie, przynajmniej wiadomo , że wszystko ok
natalka8 witaj i gratulacje 2-go syneczka

Truskafffka ja wczoraj miałam trampolinę z pęcherza:p A dziś po dawce glukozy tak szalała, że legginsy kilka razy mi zjeżdżały z tyłka:p

Makunia ja bym poszła...a jak bobasowi się nie spodoba na pewno da Ci znać;-)

Kinusia to szybko się zaczęło...mi póki co nie leci i mam nadzieję, że tak zostanie do pojawienia się maleństwa:)

Ps. dziękujemy za komplementy w kwestii imienia:-D

makunia pewnie, ze idz :tak: ja bym sobie nie umiala odmowic...
patula86 ja ze spaniem mialam podobnie, poki co przestawilam sie i teraz cala noc przesypiam bez wizyty w kibelku. czasem budze sie w nocy na szklaneczke wody (ja z tych gadajacych przez sen), co by zapasy uzupelnic. za to rano ledwo sie doczolguje siusiu zrobic. moja tesciowa chcialaby przyjechac pomoc przy maluszku, ale mi sie to nie widzi. cos musze wymyslic, zeby jej i meza nie urazic...
Deizzi
normalnie zarazasz tym szczesciem ;-) az milo takie posty czytac!
Herbata mi juz bolesc cycow minela. zaznacze ze sa rozmiaru min. C i nie urosly nawet o milimetr, a juz widze podczas kapieli bila, skapa wydzielinke, sa tez strasznie zylaste...

Dziewczyny mam taki straszny apetyt :-) nie poznaje siebie. mysle i marze tylko o jedzeniu. jak zjem obiad, to juz planuje kolacje, itd... Dzisiaj po kursie ledwo doszlam do domku, z tego glodu ledwo powloczac nogami :szok:
takie male cos, a robi prawdziwa rewolucje. A i kopie i wierci sie jak szalony, normalnie sie nadziwic nie moge :tak:

Witam!!
Ja od rana na badaniach, a później byliśmy z Tymkiem u koleżanki, żeby się nasi chłopcy pobawili razem. Oczywiście na badaniach mnóstwo moherów, a ja z Tymkiem byłam 11 :szok: w kolejce. Masakra!! Ale wysiedzieliśmy...
Makunia ja w ciąży z Tymkiem byłam w 6tym miesiącu ciąży na koncercie metalowym i nie siedziałam na trybunach :-p Super było, więc jak najbardziej jedź. Ty będziesz szczęśliwa, a dzidzia dzięki Tobie :-)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Herbata, mnie też już nie bolą, nawet sutki nie są już aż tak wrażliwe. Tylko podobnie jak u Kiniusi produkcja siary się rozkręca, jak wstaje po nocy to mam czasami pół koszulki mokre :sorry2:
Makunia, skoro już zamówiliście bilety i wszystko jest ugrane, to czemu miałabyś sobie odmawiać :) jak poczujesz że małej się nie podoba to najwyżej się ewakuujesz.
Truskaffka, współczuję kopniaków w pęcherz. Wiem co mówię, u mnie to ulubiony worek treningowy młodego :-D Nadal najczęściej leży nogami w podbrzuszu więc nie ma dnia żeby mi tam nie przysolił :p
Deizzi, gratuluję synka ;-)

Mój mały też dzisiaj daje ładny popis akrobacji (chociaż o dziwo nie na pęcherzu:p). Rozpycha się aż miło:) No i mam nadzieję że dotrzyma umowy i jutro ładnie się na wizycie pokaże bo będziemy robić połówkowe, a do tej pory nie chciał kompletnie współpracować. Już kłębkiem nerwów jestem, dobrze że S. idzie na drugą zmianę to pojedziemy razem.
Kurczę, brzuchol mam wrażenie rośnie mi z dnia na dzień, aż zaczęłam się bać co będzie z sukienką na ślub. Teraz się zastanawiam czy jak kupię dwa tygodnie przed to nie będzie za wcześnie :sorry2:
No nic, lecę lotka puścić, bo mi S. nie da spokoju. Bo a nuż wygramy 50 milionów, taa :cool2:

Do góry