Zilla super, że już w domku a teraz leż i dbaj o siebie i maleństwo ile tylo się da... choć na pewno będą momenty, że będziesz miała dość
basiatoja ja też się stresowałam bo w pierwszej ciąży jak zaczęłam czuć ruchy to byłam pewna, że to od początku było w okolicach brzucha, a teraz czasami muszę rękę położyć na środku blizny po cc (więc bardzo nisko) żeby coś poczuć. W związku z tym ostatnio poprosiłam lekarza o zrobienie dodatkowo usg dopochwowego (bo na tym etapie to robi od czasu do czasu lub jak są jakieś wątpliwości takie) co by sprawdzić czy coś znowu z szyjką się nie dzieje że tak nisko... Ale okazało się, że szyjka piękna, długa a bobasa nadal czuję bardzo nisko zazwyczaj więc nie ma co się stresować, ale jak będzie następna wizyta to warto podpytać, choć chyba niedługo te nasze bobasy przesuną się trochę wyżej...
Ja też jeszcze nic zupełnie nie kupiłam... Czekam na w miarę pewną informację ad płci A zresztą do zakupu mam praktycznie tylko ubranka bo reszta po małej (większość większych rzeczy starałam się kupować w neutralnych kolorach...)
Moja mama mówi że też nie mam się stresować,podpytam jeszcze lekarza jak będę na wizycie w przyszłym tygodniu I też dam Wam znać co mi powiedział
Basieniak A wiesz w jakim tyg przeważnie przesuwa się dzidziuś trochę wyżej???
Te neutralne kolory to bardzo dobre podejście,też tak z mężem zamierzamy kupować Ostatnio malowaliśmy pokój dla dzidziusia i kolor też wybraliśmy pasujący do obu płci a na jednej całej ścianie zamówiliśmy fototapetę (misia w kolorze beżu)