reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Cześć dziewczyny z wielką radością do Was dołączam. 16.07 byłam na USG - 4 tydzień (chyba od poczęcia, bo okres ostatnio miałam 02.06). Teraz tylko trzymanie kciuków, żeby wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę dziewczęta, że macie pełny weekend, relaksujecie się poza BB, tak się tu cicho zrobiło :) A więc miłej drugiej połowy weekendu :)

Joaro witam Cię serdecznie, gratuluję i życzę zdrowych 9 miesięcy.

madzaiara ja sie w domku relaksuje,sama bo moj w pracy jeszcze :dry:

joaro witaj :)

kobitki a z jazdy na motorze to lepiej zrezygnowac?czo?scigacza mam na mysli.moj mnie chcial wziasc na przejazdzke jutro ale sie boje o dzidziolka

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :) wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży (chyba :p) betka wyszła 68 i testy pozytywne wczesniej :)
z wyliczeń wynika ze termin porodu na kwiecien :)
niestety wątku nie ma jeszcze na forum, a jakoś tak nie mam z kim pogdac :)
pozwolicie sie zaczepić tu na troche :>??? :)

mam nadzieje ze z moją ciążą wszystko bedzie ok i niedługo potweirdzi ją lekarz :)

madzaiara ja sie w domku relaksuje,sama bo moj w pracy jeszcze :dry:

joaro witaj :)

kobitki a z jazdy na motorze to lepiej zrezygnowac?czo?scigacza mam na mysli.moj mnie chcial wziasc na przejazdzke jutro ale sie boje o dzidziolka

a jeszcze odpisze bo akurat wiem troche na ten temat, w ciąży racze odradza sie jazde na motorze wstrząsy mogą spowodować skurcze

Zabka ja pamiętam jak w pierwszą ciążę planowalismy to tak żebym mogła jeszcze cały sezon przejeździć na motocyklu bo jeździmy oboje i faktycznie tak wyszło że pierwsze trzy miesiące to akurat sezon w pełni :) ide do gina żeby potwierdzić ciążę, i po wszystkim ja się pytam do kiedy będe mogła na motocyklu jeździć a on o malo co z krzesła nie spadł :)) no i teraz już wiem że niby nie można bo wstrząsy ale jak byłam pierwszy miesiąc w ciąży i jeszcze nic nie wiedziałam to jeździłam baaaardzo szybko i baaaardzo dużo i nic sie nie stało :) ale oczywiście teraz już nie dzikuję :)

reklama
Corazon a boli Ciebie bez przerwy? Od dawna? I jak silne są to bóle? U mnie koszmarna była środa od tego czasu raczej ok ale czasem coś zaboli, niekiedy ten ból trochę trwa ale do zniesienia. Wydaje mi się, że o ile nie są to bardzo silne bóle to chyba ok. Ale jeśli się denerwujesz to może umów się do lekarza wcześniej, uspokoi Cię to

Do góry