Cześć Mamuśki
Weekend mieliśmy dość pracowity, bo mały strasznie dawał popalić. Idą mmu kolejne ząbki (oczywiście 6 sztuk na raz) i strasznie dziecko było obolałe, narzekające i gorączkujące
Nie mogę go podnosić przez to odklejające się łożysko, więc leżałam przy nim w łóżku godzinami, żeby się uspokoił i choć na chwilę zasnął. Oczywiście nie chciał jeść, pić też nie bardzo. Nawet na ukochane pierogi zareagował kręceniem głowy. Nie miał siły chodzic bo gorączkował, a oczywiście chciał... Dzisiaj już było lepiej na szczęście.
Witam nowe mamy! fajnie, że jest nas trochę już po trzydziestce;-) Też staram się zdążyć przed skończeniem 35 lat i jak wszystko pójdzie dobrze to powinno się udać.
Piszecie o ciągłym spaniu - to na szczęście całkowicie normalne. Dzisiaj przespałam pół dnia, gdy mąż zabrał małego na spacer. Niestety już mam mdłości
A miałam nadzieję, że się uda bez takich atrakcji...
Kania, kciuki za czwartek&&&& Myślałaś o zwolnieniu? Zawsze się przed tym broniłam, ale po różnych przejściach zaczęłam rozumieć, dlaczego niektóre kobiety po prostu tego potrzebują
Corazon, dlaczego zakaz brania nospy??? Odkąd więcej wypoczywam brzuch boli duż mniej, ciągnie mnie teraz tylko trochę z pachwinach. Jak Cię boli? Jak na @???
Królowa Dramatu, mnie piersi w ogóle nie bolą w tej ciąży. ZERO. Może dlatego, że 3 miesiace przed tą ciążą skończyłąm karmić małego? Nie wiem, nie bolą i już.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego tygodnia