reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Widzę dziewczęta, że macie pełny weekend, relaksujecie się poza BB, tak się tu cicho zrobiło A więc miłej drugiej połowy weekendu
Joaro witam Cię serdecznie, gratuluję i życzę zdrowych 9 miesięcy.
Joaro witam Cię serdecznie, gratuluję i życzę zdrowych 9 miesięcy.
madzaiara ja sie w domku relaksuje,sama bo moj w pracy jeszcze
joaro witaj
kobitki a z jazdy na motorze to lepiej zrezygnowac?czo?scigacza mam na mysli.moj mnie chcial wziasc na przejazdzke jutro ale sie boje o dzidziolka
joaro witaj
kobitki a z jazdy na motorze to lepiej zrezygnowac?czo?scigacza mam na mysli.moj mnie chcial wziasc na przejazdzke jutro ale sie boje o dzidziolka
Ostatnia edycja:
K
krolewnazmarcepana
Gość
hej dziewczyny wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży (chyba ) betka wyszła 68 i testy pozytywne wczesniej
z wyliczeń wynika ze termin porodu na kwiecien
niestety wątku nie ma jeszcze na forum, a jakoś tak nie mam z kim pogdac
pozwolicie sie zaczepić tu na troche :>???
mam nadzieje ze z moją ciążą wszystko bedzie ok i niedługo potweirdzi ją lekarz
z wyliczeń wynika ze termin porodu na kwiecien
niestety wątku nie ma jeszcze na forum, a jakoś tak nie mam z kim pogdac
pozwolicie sie zaczepić tu na troche :>???
mam nadzieje ze z moją ciążą wszystko bedzie ok i niedługo potweirdzi ją lekarz
K
krolewnazmarcepana
Gość
madzaiara ja sie w domku relaksuje,sama bo moj w pracy jeszcze
joaro witaj
a jeszcze odpisze bo akurat wiem troche na ten temat, w ciąży racze odradza sie jazde na motorze wstrząsy mogą spowodować skurcze
K
krolewnazmarcepana
Gość
no niestety moze byc szkodliwa jazda ;p trzeba dbać o wasolkę ;p )
Zabka ja pamiętam jak w pierwszą ciążę planowalismy to tak żebym mogła jeszcze cały sezon przejeździć na motocyklu bo jeździmy oboje i faktycznie tak wyszło że pierwsze trzy miesiące to akurat sezon w pełni ide do gina żeby potwierdzić ciążę, i po wszystkim ja się pytam do kiedy będe mogła na motocyklu jeździć a on o malo co z krzesła nie spadł ) no i teraz już wiem że niby nie można bo wstrząsy ale jak byłam pierwszy miesiąc w ciąży i jeszcze nic nie wiedziałam to jeździłam baaaardzo szybko i baaaardzo dużo i nic sie nie stało ale oczywiście teraz już nie dzikuję
reklama
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Corazon a boli Ciebie bez przerwy? Od dawna? I jak silne są to bóle? U mnie koszmarna była środa od tego czasu raczej ok ale czasem coś zaboli, niekiedy ten ból trochę trwa ale do zniesienia. Wydaje mi się, że o ile nie są to bardzo silne bóle to chyba ok. Ale jeśli się denerwujesz to może umów się do lekarza wcześniej, uspokoi Cię to