truskafffka
Fanka BB :)
Lilikasia GRATKI!!!!
Pokaż To Swoje Małe Cudo :-):-):-):-):-):-)
Pokaż To Swoje Małe Cudo :-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Deizzi moja Wiki miała kiedyś taki okres (ale trochę starsza była), że przy karmieniu na noc (i tylko przy tym) tak mi płakała i miała problem z jedzeniem, i musiałam ją karmić trzymając w pionie więc na stojąco. I tak było kilka dni i przeszło... ale o co chodziło to do tej pory nie wiem...
Cześć Dziewczyny
NAdrobię Was w wolnej chwili
My już w domu od wczoraj. W poniedziałek urodziła się Maja- najbardziej włochate dziecko świata. 10 punktów, 3270 g, 56 cm słodkości
Czujemy się dobrze, chociaż w drugi dzień po cc myślałam, że nigdy do siebie nie dojdę, ale dziewczyny mówię Wam - nie ma się czego bać
Sciskam Was mocno i trzymam kciuki za wszystkie mamusie
Lilikasia, gratulacje !!
Ależ mam dzisiaj "świąteczny" nastrój... Od rana siedzę i popłakuję...:-(
Mąż wraca więc kazałam mu zrobić zakupy laktacyjne. Inną herbatkę mi kupuje i doczytałam coś o jakiś granulkach homeopatycznych na laktację. Wypróbuje. Lekarze i położne zalecają piwo karmelowe. Podobno bardzo dobrze działa - tu już opinia mam, a dziecku nie szkodzi bo ta zawartość alkoholu jest znikoma a wiadomo, że tylko część przedostaje się do mleka matki. Najpierw wytestuje te granulki i herbatę a jak nie pomoże to nawet piwo zaryzykuje.