na początek dziękuję Wam za troskę
byliśmy na tej ip, Pani zmierzyła mi najpierw ciśnienie, później dosłownie 30 sekund posłuchała Maluszka i lekarz mnie wziął na badanie.
okazało się, że to nie wody. jest mi mokro i tyle. lekarz powiedział, że może się zdarzać po prostu, że Mały mi tak uciska na pęcherz, iż poleci mi troszkę siku
szyjka jest bardzo skrócona, 'podatna' jak to nazwał a rozwarcie na 1 palec. Dzidzia niziutko i niby w każdej chwili mogę rodzić (to samo powiedzieli poprzednio i ponad 2 tygodnie po terminie mi wywoływali
)
kinajaka GRATULACJE!
)) kawał chłopa. jak Ty dałaś radę? OO
maryńka poleniuchowałaś dzisiaj trochę? od rana widzę kręcisz się i coś robisz
basiatoja udany wypad do fryzjera? bardzo się obkupiłaś?
EWASK a może poproś o zmianę na dopegyt. wiem, że wiele kobiet w ciąży go bierze. sama go brałam przy Miśku i ładnie obniżał ciśnienie
anka super obiadek wymyśliłaś. my gotujemy coś podobnego 'zupa kwaśna' na to mówimy
ala trzymam kciuki! i odwagi przedewszytskim
czekamy na wieści oczywiście i jeśteśmy z Tobą
03.2013 ależ miałaś przeżyć! super, że masz taką ekipę w swoim szpitalu. to na prawdę pomaga ukoić nerwy i tak jak mówisz - daje poczucie bezpieczeńtwa
zabka jeszcze trochę bidulko. a co do imienia - nie przejmuj się. ile ja się nasłuchałam najpierw za Marcina a teraz za Tymeteusza to ho ho! najważniejsze, żeby Wam odpowiadało to imię
makunia dobrze, że ktg ok. a lekarz może po prostu ot tak powiedział, że ładny brzuch
trytytka mi się śni, że jadę na porodówkę i dojechać nie mogę a skurcze co raz mocniejsze i boleśniejsze;/
Deizzi jak Ty to robisz, że tak chudniesz?
nimitii och jak ja dobrze wiem co czujesz! i tak, Dzidiza zdecydowanie może dawać bardziej popalić na koniec
natalia żebyś dotrwała do tego fryzjera
hihi
truskafffka kwiecien jak by nie patrzeć ładny miesiąc
ciepło już, słoneczko piekne świeci i spacerki można szybciutko uskuteczniać hihi
roksaa dobrze, że Ci się nie dłuży. bo mi strasznie wolno ten czas leci a to czekanie dobija już psychicznie
betina życzę Ci, żebyś do tego poniedziałku już swoją Krusznę tuliła