reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Kijanka super! gratulacje! w wolnej chwili napisz dokładnie jak było! czekamy z niecierpliwościa!:)
Anka ja mam tak samo z tym kręgosłupem, też muszę wstać żeby się nie męczyć... :)

Ja właśnie lece do fryzka i małe zakupki muszę zrobić (w tym pampersy :D) heh
wejdę później!Miłego dzionka!

reklama
Trytytka wczoraj miałam cisnienie 140/90 a dzisiaj mierzyłam to miałam 133/80 i tetno 8o a teraz jak mierzyłam to mam 127/69 i tetno 86 z cisnieniem to tak mam do 145 /90 . Boję sie trochę bo na acardzie jest napisane że stosować u kobiet w ciąży do 6 mic a w 3 ostatnich nie bo moga byc komlikacje dla matki i dziecka.

Dziewczyny ja teraz tak szybciutko życzę Wam miłego dzionka. Będziemy na ip jechać bo chyba mi wody uciekają. od kilku dni coś mi mokro strasznie jak siedzę albo leżę;/ postaram się później nadrobić.

reklama
A ja juz rozpakowana:) Filip urodził sie wczoraj o 21.55 sn 4350 gr i 56 cm
ogromne gratulacje!!!
Filip to spory facet, kurcze niektore dzieci jak maja miesiac to osiagaja taka wage inne nawet i pozniej.
Super i czekam na opis porodu
Kinajaka gratuluje :-)
Ala prosze sie pochwalic wizyta!

A ja dzisiaj wstalam po 4 i z nudow nasmazylam kotletow M do pracy, troszke posprzatalam i mialam duzo czasu napatrzec sie na drzemiacego mezulka :-D mily widok :-D po sniadaniu oddelegowalam go do pracy, a teraz leniuchowanie czas zaczac:tak:
no kochana ja to z rana bym nawet o kotlecie nie pomyslala. Mezulek ma sie dobrze:happy2:taka zonke to tylko na rekach nosic:tak:
Kijanka super! gratulacje! w wolnej chwili napisz dokładnie jak było! czekamy z niecierpliwościa!:)
Anka ja mam tak samo z tym kręgosłupem, też muszę wstać żeby się nie męczyć... :)

Ja właśnie lece do fryzka i małe zakupki muszę zrobić (w tym pampersy :D) heh
wejdę później!Miłego dzionka!
udanej wizyty u fryzjera i cudownych zakupow:tak:
Dziewczyny ja teraz tak szybciutko życzę Wam miłego dzionka. Będziemy na ip jechać bo chyba mi wody uciekają. od kilku dni coś mi mokro strasznie jak siedzę albo leżę;/ postaram się później nadrobić.
:szok::szok::szok:powodzenia!!!
Oczywiscie czekamy na wiesci:tak:

Wkoncu wrocilam do domciu.
Na wizycie bez rewelacji, nadal czekamy
Bylam na budowie a po drodze wstapilam do piekarni po paczusie i drozdzowki z serem. Zjadlam dwie:zawstydzona/y: i popilam kawka:zawstydzona/y:. Zaraz zejde do pralni po czym musialabym zrobic cos na obiadek:baffled: chyba jakas zupke ugotuje bo weny brak a ze ostatnio non stop miesko to czas na cos lekkiego

Do góry