reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

betina duzy chlopak:-)na ktg kiedy smigasz?
kinajaka powodzenia:)czekamy na wiadomosci:-)
ja po drzemce.padlam po dzisiejszych spacerach. wszystko mnie bolalo na parterze od chodzenia:confused2:

reklama
kinajaka powodzenia!
Monisia przytulam Cie mocno!
kiniusia1730 rob tak jak jest najlepiej dla Ciebie, nami sie nie przejmuj!

Jestem wolnym czlowiekiem! Kurcze myslalam, ze na tym ustnym to ja dostane diagram do opisania :no: nic bardziej mylnego... :zawstydzona/y: no ale troszke improwizowalam i moze mnie puszcza w sumie to wystarczy miec 60% ;-) fajnie okazalo sie, ze babka ktora mnie przepytywala byla w moich okolicach zna Bielsko, Zywiec, Szczyrk ;-) milo slyszec pochlebne opinie z ust obcokrajowca. troszke mnie speszylo, ze cala rozmowa byla nagrywana i byla 2 babka, ktora sprawowala kontrole nad przebiegiem egzaminu, cokolwiek to mialo znaczyc...

Monisia - tak strasznie mi przykro.... to straszne co Was spotkało.... nie rozumiem i nie zrozumiem.....
dla aniołka Alicji
[*]............

kiniusia - myślę cały czas ciepło o Was - trzymajcie się..........

sorki, ale nie spodziewałam się dzisiaj takich wieści, więc już nawet nie wiem co miałam napisać....
trzymajcie sie kochane.....

Monisia tak strasznie mi przykro. W dzisiejszych czasach to takie niesprawidliwe, jest technika posunieta do przodu, robi sie tyle badan a nadal dochodzi do takich tragedii. Nie napisze Ci ze wiem co czujesz bo bym sklamala. Nie stracilam dziecka bo poronienia to nie to samo. Jedynie moge zlozyc kondolencje, wysciskac cie online i zyczyc powrotu do zdrowia. Najwazniejsze ze jest Gabrysia ktora jest waszym natchnieniem i powodem do codziennego wstawania z lozka...
Kiniusia tak sie martwilam o Was, dobrze ze napisalas. Trzymaj sie jeszcze troszeczke i bedzie po wszystkim:tak:
Kinajaka czekamy na wiesci. Powodzenia!!!!
Makunia ja dzis skurczy nie odczuwam, jutro mam ktg wiec ciekawa jestem czy cos wyrysuje:-D Jak mnie meczyly skurcze tak teraz odpuscily i z tym rozwarciem bede do terminu chodzila:-D
Betina i tego ci zycze. Spore dzieciatko:happy2:
Banankowa fajnie jakby sie buciki mogly troche rozszerzyc:-D

Bylam na budowie a tam wielka rozbiorka.
Kontener zaladowany czekal na odwozke.
Wciaz czekamy na zezwolenie z miasta zeby zaczac, plany sa wiec ile to jeszcze moze potrwac? Ehhh to wiedza tylko ci z miasta a im jak zawsze sie nie spieszy:cool:
Zakupilam poduszki, mialam szczescie bo wczoraj bym sporo przeplacila.
Po przedszkolu pojechalysmy z Laura do kolezanki na ciasto i kawusie. Wrocilysmy o 18 i teraz moja Panienka bawi sie konikami. Zaraz sprzatanko, mycie, kolacyjka i do spania:tak:Oczywiscie Laura bo ja sie nigdzie nie wybieram:-D

Nadal w dwupaku - trzymali mnie pod KTG, bo coś nie tak z zapisami... W końcu puścili do domu. Kłade się spać, bo jakaś zdołowana jestem ostatnio... Ściskam Was mocno i obiecuję, ze dam, znać jak już się coś wylęgnie

kinajaka trzymam kciuki by wszystko było dobrze!!
kiniusia nie bój się będzie dobrze!
banankowa a ja mam wizytę jutro jak nie urodzę do tego czasu :DD hehe a co do A.Szulca byłam ciekawa czy go znasz bo chodziłam do niego na początku ciąży, ale zrezygnowałam z niego bo nie znałam go wcześniej i żadnych opini nie słyszałam na jego temat.
makunia dobrze że biodro trochę odpuściło :) a sos jogurtowy kupujesz gotowy z paczki czy robisz sama ?:)
natalko odpoczywaj jak najwięcej byle by Ci było lepiej :)
maryka teraz po egz. odpoczywaj kochana ! :) należy Ci się po tej nauce :)

U mnie dziś lepiej z samopoczuciem i nawet z kręgosłupem, więc dalej nie chce jeszcze rodzić ... :D zobaczymy jak dzisiejsza nocka przebiegnie :) czytałam dziś w internecie o jakis masażach pochwy,że dobrze jest to robic przed porodem, stosujecie coś? lub może mężulek ułatwia Wam cos takiego?:D

reklama
Czesc dziewczyny , mam do Was pytanko jestem w 34/35 tydz ciazy i zaczęły mi puchnąc nogi i ręce lekarka przepisałam mi Hydrochlorothiazidum i Acard i nie wiem bo natym pierwszym jest napisane ze po 3 mic ciazy nie wolno brać bo moze uszkodzić płód bądz noworodka- macie może jakieś doswiadczenie w tym . A moze macie jakieś spsoby na spuchnięte kończyny:-)

Buziaki dla brzuszków

Do góry