Deizzi
Fanka BB :)
basiatoja nie bój się, ja już właśnie odstawiłam tabletki i staram się nie myśleć o tym, co może się stać. Chcę żeby organizm się wyczyścił z tych leków przed porodem, jedyne co to dziś jestem tak senna, że masakra. Może przez to, że ciśnienie wraca do normy Udanego wypadu do kina, mam nadzieję że film nie zawiedzie;-)
Kania mamy dziś to samo na obiad heh:-) A co do tej kolki to właśnie dlatego pytałam, czy jesteś pewna, że to to, bo słyszałam tak, jak kociatka że wielu kobietom od tego zaczyna się poród, ale już nie chciałam Cię straszyć;-) I nie przejmuj się, bo ja też kiepsko wyglądam na tej końcówce ciąży:-( Nawet mój "kochany" teść mi powiedział, że zrobiłam się brzydka Dobrze, że mój mąż i synek mnie chociaż pocieszają, a synek to już w ogóle mówi, że jestem najpiękniejsza pod słońcem Dobrze mieć takiego komplemenciarza, szkoda tylko że kiedyś z tego wyrośnie:-(
Te nasze 4 latki takie teksty kochane mają, antoś mówi że jestem najkochańszą mamą na świecie i że jestem piękna ale trochę gruba... Szczerość