reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Deizzi - no to chyba po tych wynikach humorek sie poprawił?? :-)

Szczebiotka - współczuję nocki :-(
może Ci się uda w ciągu dnia zdrzemnąć, co??

Herbata - fajnie, że mała daje Ci trochę przy kompie posiedzieć ;)
czyli myślicie o trzecim jeszcze - fajnie ;)

a ja czekam na moje skarby ;) już wyjeżdzają z Częstochowy - czyli jeszcze 2 - 2,5 godzinki i powinni być w domu ;)
a ja szykuję gołąbki dzisiaj na obiadek - zaraz mój tata przyjedzie i będziemy robić ;) kapusta już sie obgotowała, jeszcze doprawić mięsko i możemy czekać ;)
miłej niedzieli kochane :-D

reklama
ewelinka. tak od rodziców. bede mieszkac blok przed nimi na tym samym osiedly i w ogole. wiec chcec do wyprowadzki jest jeszcze mniejsza. domyslalm sie co Twoja rodzina czula wtedy. moja mama to strasznie przezywa. niestety. nie mam wyboru bo tata "juz swoje wstawaj i znow nie zamierza". co nie oznacza ze nie przyjdzie i nie pomoze. Mam tyle lat co Ty wiec domyslam sie ze dla Ciebie tez to nie było łatwe.
Deizzi gratuluje tak pieknie zdanych egzaminow. ja wciaz czekam na wyniki jednego a to juz 10 dni od egzaminu. ale gosciu ma 14. trzeba czekac.
agula to super ze wracaja juz do Ciebie. te 2-3h zlecą jak zbicza strzelil:)
Szczebiotka wspolczuje. ja nie mam takich nocek wiec nie wiem jak to jest. no ale moze uda Ci sie teraz zdrzemnac choc chwile.

Szczebiotko biedna TY:( może uda się zaliczyc jakąś popołudniową drzemkę? A Szczepcio może naoglądał się jakiejś bajki która mu się śniła później w nocy?

U nas dzis luzacka niedziela,spało nam się dobrze( no prócz tych wychodnych do łazienki),odpoczywamy, no mężuś itak by odpoczywał bo chory jest, a mnie naszło na pulpeciki w sosie pomidorowym i właśnie zaczynam je przyrządzać,będzie na kolacyjkę:) znalazłam jakis przepis w internecie zobaczymy jak wyjdą :)
W TV nic w niedziele nie ma! albo jakieś powtórki albo filmy bezsensowne... ech.

deizzi wiem co to znaczy,kamień z serca :)

Czesc dziewczyny od rana coś mnie gnebi... otóż w ostatnim czasie coraz cześciej słysze ... ze będe miec chłopca, chociaz 2 lekarzy mówiło o dziewczynce :(
Sąsiedzi mówią ze chodze jak na chłopca, koleżanki mowią ze dobrze wyglądam wiec chłopak bedzie... :( a ja nastawiłam sie juz na dziewczynke i wierze temu co lekarz mowili. Ale wiadomo lekarz tez moze sie mylić :( Kupiłam sukineeczki ... i oczekuje dziewczynki a jak bedzie inaczej :( Boje się...

Maz moi ze skoro 2 lekarzy tak mowi zo znaczy ze tak bedzie. Jeden lekarz nawet na opisie usg napisal płec żeńska. Chyba by tego nie pisał jak by nie był pewny ?!:( Co wy myślicie?

Aniulkas mi też każdy mówił, że będę mieć synka bo ładnie wyglądam, mam zgrabny brzuszek, pępek mi wystaje i takie tam....a na usg lekarz powiedział, że będzie córcia i nawet mam zdjęcie pipki, więc jak widzisz te wszystkie zabobony to niech sobie ludzie w kieszeń wsadzą! Wiadomo....nie ma co się nastawiać na 10000% na daną płeć, ale jeśli dwóch lekarzy powiedziało, że dziewczynka to myślę, że się nie mylą.....a robiłaś usg 3D czy zwykłe?

Ewelinka robilismy normalne badanie w szpitalu na wizytach al lekarz przełączał na 3d,
A zdjęcie warg sromowych miałam od lekarza na izbie przyjęć jak zle sie czułam wtedy po raz pierwszy usłyszałam ze to dziewczynka :)

Moja mama robiła mi wrózbe z igła i nitką i wyszła dziewczynka. za peirwszym razem, a r obiła mojej siostrze i wyszedl chlopak i tylko chlopaka ma...

zobacvzymy. Co bedzie to bedzie ale boje sie troche ze moze bede rozczarowana albo moj organizm jakas depresje popadnie...pomimoze to moje dziecko i bede kochac je...

niestety znam przypadki ze lekarz mówil ze bedzie np dziewczynka a tu chlopak. ale wierze i trzymam kciuki ze naprawde bede dziewczynka. zadne usg nie da 100% pewnosci. dopiero jak sie urodzi mamy 100% pewnosc:)
trzymam kciuki za Was:) by byla dziewczynka. głowa do góry

Moja mama jak była w ciąży to lekarz jej mówił ze na sto procent chłopiec a mama mówiła ze ona czuje ze dziewczynka będzie i urodziła się siostra :)

reklama
aniulkas bez obaw.....myślę, że lekarze się nie pomylili....ale staraj sobie tłumaczyć, że jak urodzisz synka to też będzie super :-)

Nie mam numeru do żadnej z Was....więc jeśli któraś jest chętna to poproszę o wysłanie mi wiadomości z numerem....chcę mieć z Wami kontakt jak już trafię na porodówkę.....chociaż nie mam zamiaru zaraz tam się wybrać, ale przezorny zawsze ubezpieczony :-)

Do góry