Szczebiotka - aa dziękuję bardzo zakupy udane jak najbardziej
faktycznie jak cały dom w dywanach to taka ekipa do prania nie zastąpiona
kinajaka ja mam termin dopiero na ok 21 marca także jeszcze kilka razy lekarkę odwiedzę do tego czasu także powiem Ci że mnie zaskoczyłaś - ale tak jak dziewczyny piszą jak coś to do internisty idę wtedy albo do innego lekarza i tyle, na pewno na żaden macierzyński wcześniej niż od porodu nie idę
Królowa ja nigdy z włosami roblemów nie miałam, natomiast ostatnio fryzjerka mnie straszyła, że mogą wypaść po porodzie... byle by odrosły
ja osobiście bardzo polecam szampony i odżywki z matrixa (to tylko w salonach fryzjerskich i hurtowniach można kupić) i z firmy Ce ce - te normalnie w drogeriach np. Super Pharmie ja zawsze kupuje i są włosy rewelacyjne. A z ciekawostek to moja siostra czyta nałogowo blogi i zawsze sprzeda mi jakieś nowinki - kiedyś wspominała że do włosów najlepiej stosować i tu uwaga
płyn do - higieny intymnej taki produkowany dla rossmana - nie zawiera substancji wysuszających, ładnie wpływa na skórę głowy i takie jakieś buzery - nawet kupiłam go i kilka razy głowę tym umyłam
(siostra bardzo chwaliła- a ma milion włosów do pasa prawie) i na prawdę fajne te włosy po nim
Deizzi u mnie z tym internetem to nawet szybko się M. uporał po kilku telefonach do znajomych "fachowców" ale jak się zapytałam jak to zrobił (okazało się że z 8 kabli tam było - nie wiadomo po co??) to, że na chybił trafił wybrał 4 i działa
a wczoraj rano też prądu godzinę nie miałam... tyle co tosty na śniadanie zrobiłam to wyłączyli
Gratuluje tak pomyślnej sesji
Zuzkon - łóżeczko już mam, nawet rozłożone
żeby moje kotki z wczasu nauczyć że się tam nie wchodzi - na razie jakoś idzie
Anka ta Twoja Laura to musi być istnie przekochana
i faktycznie nie do zniszczenia
bardzo dobrze - prawdziwa kobieta!!! Żeby Cie nie rozłożyło!!!!
Żabka może tak jak Makunia po nocy Ci się więcej wydzieliny bardziej wodnistej uzbierało, nie martw się na zapas ale jedź to sprawdź tak jak mówisz... i daj znać czy wszystko dobrze!!
Nie dalej jak wczoraj nawet myślałam czy na wypadek takiej sytuacji nie kupić pasków lakmusowych....
Ewelina zdrówka nie daj się chorobie!!!
Truskaffka a mnie się ubzdurało że 5 dni
nie wiem dlaczego
Ja dwa dni ostatnio ciężkie
Męża dopadły jego żylaki (ma gorsze niż moja babcia jak miała 75 lat), ma zapalenie żył , trochę już lepiej ale jestem jego szoferem i wszystko teraz na mojej głowie
wszyscy mi mówią że mam wypoczywać ale trochę nie mam jak... dzisiaj noc spokojna ale wczoraj obudziły mnie jego pojękiwania bo głupek mnie sam nie obudził żebym mu nasmarowała czymś przeciwbólowym. Coś trzeba w końcu z tymi jego żylakami zrobić
Poza tym wczoraj wieczorem mała przekręciła się chyba poprzecznie..?? zabolało strasznie, zobaczyłam jakieś duże wypukłości po boku (myślałam że to pupa ale dostała czkawki i zonk to nie pupa) we wtorek idę do lekarki... mam nadzieję że wróci do normy!! (od połowy ciąży była główkowo ułożona)!!! plus taki że miałam pierwszą noc od nie pamiętam kiedy bez wstania na siku....