reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Cześć Dziewczyny!

My już na dobre zjechaliśmy do domku, za to wieczorem, gdy położyłam się do łóżka dopadła mnie migrena - nie wiem skąd, nie wiem od czego.. Zasnęłam dopiero ok. 4 nad ranem, ale ból trzyma do tej pory tylko wędruje od środka głowy do skroni i czoła, czasem wchodzi na oko. Nawet szczękę mi trochę złapało, aż się przestraszyłam, że to może być od zęba. Tyle, że ząb mnie nie boli.
Chyba dobrze się złożyło, że dzisiejszy wieczór spędzamy w domu ;) Po tej nieprzespanej nocy to pewnie padnę dość wcześnie...

Patrycja, zdrówka dla synka!!! Biedny, mam nadzieję, że szybko z tego wyjdzie.
Deizzi i Twojemu synkowi też jak najszybszego wyzdrowienia.

Kobietki, wszystkiego, co najpiękniejsze w 2013 roku! Niech będzie taki, jak sobie go wymarzyłyśmy, a nawet lepszy :-)

reklama
Patrycja zdrówka dla synka. Mojemu już przeszło. W nocy tylko o trzeciej się obudził a później już spał grzecznie do rana i apetyt mu dopisuje. Ostatnio byliśmy na bilansie i jest troszkę za niski i troszkę za szczupły ale proporcjonalnie dobrze zbudowany. Mamy tylko skierowanie do specjalisty z jąderkami.

Mam strasznego lenia dzisiaj. A wieczorem rodzina się zjeżdża na sylwestra.

Życzę więc Wam wszystkim szczęśliwych porodów w nowym roku :)

patrycja - ojejku - współczuję zapalenia płuc :((((((
trzymajcie się kochani i zdrowiejcie szybko.....

Deizzi - dobrze, ze Antoś już lepiej!!!! a co do wzrostu i wagi to jest poza siatką centylową??

Szczebiotka - super, że z malutka wszystko ok i taka już duża :tak:
współczuję Szczepciowi przejść chorobowych - oby jak najszybciej przeszło!!!!!

makunia - migreny nie zazdroszczę - trzymaj się i odpoczywaj :-)

a ja wykorzystuję ostatnie chwile jak Mm w domku i lenię się na maksa ;)
chociaż od wczoraj nadrabiam z maja zaległości ze szkoły i pomału mi się cierpliwość kończy, ale co tam ;) damy rade ;)
i wymyśliłam, że jak MM nie wróci 31go stycznia to najwyżej wywioze dzieciaki na ferie do teściowej skoro ona nie chce przyjechać.... zobacze jeszcze jak sie będę czuła i co się dowiem na wizycie 18go jak moja szyjka....

udanych imprez tym co wychodzą i spokojnego wieczorku tym balującym w domach :tak:

Dziewczynki kochane .. Wszystkiego co najlepsze by ten 2013 rok był dla nas pomyślny pod każdym względem ale co najważniejsze pod względem naszych małych kruszynek, niech wszystkie zdrowe na świat przychodzą i niech każda z nas będzie miała możliwość posiedzieć z nimi do 1-go roku ich życia na macierzyńskim. Tego Wam i sobie życzę

Ale najważniejsze
ZDRÓWKA ,ZDRÓWKA ZDRÓWKA i jeszcze raz ZDRÓWKA,!
Panuje ostatnio jakiś wirus grypy powodujący zapalenie płuc lub oskrzeli więc oby ominęło nas i nasze rodzinki, a tym co chore szybkiego powrotu do zdrowia

Szampańskiej zabawy lub jak kto woli spokojnego Sylwestra. U nas będzie spokojnie bo w 3-kę a ja przy Picolo, będziemy świętować Nowy Rok a z mężusiem o północy 13 lat razem , oby 14-ty był minimum tak samo dobry jak ten co mija :)

Buziaki kochane i do zobaczonka na forum w Nowym Roku.

Siedze z Piotrem w szpitalu i jest mi cholernie smutno :( mialam siedziec w domu z Piotrusiem i siostrami (6 i 7 lat) a tu w szpitalu jestem :( o 21 jade do domu i lukasz bedzie z Piotrusiem w szpitalu do jutra. A ja ide do braci I siostr I jam ru jesc golonki I pic picollo bed Piotrusia w domku. :( caky czas siedze pray lozku Piotrusia I rycze bo tak cholernie mi smutno I ciezko. :(

Patrycja zdrówka dla małego...współczuję bardzo tego nieszczęsnego szpitala:-(

Kochane!!!!

W Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, lekkich porodów w terminie, żadnych trosk, zdrowych bobasków tych najmniejszych i tych starszych. Spełnienia marzeń i samych cudowności
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Patrycja tulam mocno!!

DLA WSZYSTKICH MARCOWYCH MAMUSIEK SZCZĘŚLIWEGO 2013 ROKU, PEŁNEGO MACIERZYŃSKIEGO, SZYBKICH PORODÓW I ZDROWYCH BOBASKÓW!!
A DLA NASZEJ PIERWSZEJ MAMUSI DUUUŻO CIERPLIWOŚCI I ZDRÓWKA DLA SYNKA!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!! Żeby nas w Nowym Roku już nic nie bolało i nie doskwierało, a ponadto pociechy z naszych urodzonych w marcu 2013 (planowo, bez problemowo) dzieciaczków :)

Dziewczyny ja również życzę Wam wszystkim szczęścia w Nowym Roku 2013, zdrowia dla Was i dzieci, bezproblemowych porodów oraz uśmiechu i spokoju:-)
Patrycja współczuję Ci i trzymam kciuki, żeby synuś szybko wyzdrowiał. Teraz jakaś epidemia jest na to zapalenie płuc. Mojego synka też coś zaczyna brać:crazy:
A ja Nowy Rok przywitałam spokojnie w domu i choć nic przecież nie piłam prócz Piccolo to coś boli mnie dziś głowa i chyba muszę coś wziąć, bo nie wytrzymam:no:

reklama
my juz w domu, bylo super, a teraz trzeba sie zmierzyc z 2013 twarza w twarz :)
mam ochote na tyle dobrych rzeczy a tu wszystko zamkniete..

Do góry