Królowa - jak szybko ma pomóc to raczej masaż dodatkowo, bo myśle, ze szybciej może pomóc....
no ciekawe czy sie zdecydujesz na wyjazd....
a imię dla malutkiej obmyślone??
03.2013 - i dobrze, że pojechałaś - uspokoiłaś się przynajmniej i zobaczyłas malutką
truskaffka - byczysz się ale po pracy jak rozumiem??
co do owoców morza to podobno nie wolno - chociaz nie wiem czemu...
ja 2 razy jadłam mule i mam nadzieje, że nic złego się nie stanie.....
Szczebiotka - dobrze, że pojechaliscie - jednak taki kaszel od miesiąca to podejrzany....
trudno, ze antybol - ale czasem się nie obejdzie.....
a Wy na święta znowu do PL??
no i tez Ci polece ten Altacet w żelu - u nas jak Maja spadła z drążka i walnęła buzia o ziemie to posmarowaliśmy i na drugi dzien śladu nie było, a akurat miała miec zdjęcia w szkole robione nieźle by wyglądała z takim podbitym okiem :-)
anka - a jak z temperaturą u małej?? nie ma wcale??
daj znac jak się czujecie
kiniusia - co u Was?? cos ustalili w tym szpitalu??
maryńka - współczuję, że czeka Cię samotne 3 tyg ale jakos internet, filmy, forum, telefon i dasz rade
miłego wieczorku kochane
no ciekawe czy sie zdecydujesz na wyjazd....
a imię dla malutkiej obmyślone??
03.2013 - i dobrze, że pojechałaś - uspokoiłaś się przynajmniej i zobaczyłas malutką
truskaffka - byczysz się ale po pracy jak rozumiem??
co do owoców morza to podobno nie wolno - chociaz nie wiem czemu...
ja 2 razy jadłam mule i mam nadzieje, że nic złego się nie stanie.....
Szczebiotka - dobrze, że pojechaliscie - jednak taki kaszel od miesiąca to podejrzany....
trudno, ze antybol - ale czasem się nie obejdzie.....
a Wy na święta znowu do PL??
no i tez Ci polece ten Altacet w żelu - u nas jak Maja spadła z drążka i walnęła buzia o ziemie to posmarowaliśmy i na drugi dzien śladu nie było, a akurat miała miec zdjęcia w szkole robione nieźle by wyglądała z takim podbitym okiem :-)
anka - a jak z temperaturą u małej?? nie ma wcale??
daj znac jak się czujecie
kiniusia - co u Was?? cos ustalili w tym szpitalu??
maryńka - współczuję, że czeka Cię samotne 3 tyg ale jakos internet, filmy, forum, telefon i dasz rade
miłego wieczorku kochane