Aj, dziewczyny, zaczal sie 6 miesiac i zaczynaja sie klopoty
Niestety im ciaza starsza, tym bardziej bedziemy sie na rozne rzeczy uskarzac. Mnie brzuchol od wczoraj boli w miejscu blizny:-(
Dziewczyny po cesarkach, czy macie blizne jakos szczegolnie montorowana? Jak sie czujecie? Boli Was to miejsce jakos szczegolnie przy rozciaganiu macicy? Dzis wyczytalam o dziewczynie, ktorej rozeszla sie blizna w 9 miesiacu i troche sie wystraszylam, bo ja tez pobolewalo... Tylko dzieki szybkiej akcji uratowali dziecko i ona jakos z tego wyszla (wiadomo jak wyglada najczarniejszy scenariusz...). Wkurza mnie to, bo tak srasznie nie chcialam tej parszywej cesarki, a teraz do konca (i w kazdej kolejnej ciazy) bede sie obawiac, czy cos sie tam nie rozlezie. Wyboru niestety nie mialam:-(
Kiniusia, trzymaj sie... Bardzo goraco sciskamy za Was kciukasy i mamy nadzieje na dobre wiesci
Asinka, koniecznie sprawdz co sie stalo i daj znac - mam nadzieje, ze nic powaznego mimo wszystko
Jotka, powodzenia w przygotowaniach:-) Ciesze sie, ze te kwestie zalatwilismy juz daaawno temu (zanim dzieciaki byly nawet w planach), bo wtedy przygotowania wydawaly mi sie dosc przyjemne (choc troche meczace).
Deizzi, uwazaj na siebie, zostaw zmywak dla tatusia;-) Tak w ogole wszystkiego naj dla synka!!!
Kochana, przy takiej pogodzie rozne rzeczy dzieciaki w brzuchach wyprawiaja; w nocy z soboty na niedziele byl halny w gorach, a my wlasnie w gorach bylismy. Prawie nie spalam zastanawiajac sie, czy dachu nam znad glowy nie zdmuchnie. A dziecko, ktore nie ruszalo sie w dzien prawie wcale, chcialo mi wyjsc z brzucha w nocy, tlukac sie ak diabel w sieci