hej Kobietki,
Ale płodne jesteście dzisiaj
Aspirynka szybkiego powrotu do zdrowia życzę, a co do listy to napisz do Asinki85 prywatną wiadomość bo w tym natłoku może Twojego posta nie wyłapać.
Deizzi a Ty w Wielkopolsce gdzie, jeśli można zapytać? Moi Rodzice mieszkają pomiędzy Jarocinem a Środą, Patrycja z tego co kojarzę jest z Poznania.
Betina cieszę się, że ból trochę zelżał, mam nadzieję że już nie wróci.
Martuśka, u nas też nie wiadomo gdzie wylądujemy dlatego idea była imion międzynarodowych, a łatwiej w PL wyjaśnić że Jeremi przez "y" niż tu, że Jeremy przez "i";-)ale że z kilku względów "Szczepana" się nie udało uniknąć więc doszliśmy do wniosku, że każde dziecko będzie miało drugie imię w spolszczonej formie.
Gratuluję Synka!:-) imię już wybrane?
Teraz w takim razie czekamy chyba już tylko na wieści w temacie płci od
Anki i
Kanii
Kaniu, dzięki nocka minęła spokojnie, rano Szczepcio trochę rozdrażniony się obudził bo głodny ale odpukać na razie jest ok, trochę spokojny jak na niego ale zjadł najpierw sucharka a potem chlebka z masełkiem z wielkim apetytem mam nadzieję więc, że już będzie ok.
Kinusia, trzymam kciuki aby z tym wypisem udało się załatwić, swoją drogą niepoważni trochę, że tydzień na podpis trzeba czekać. Mam nadzieję, że nastrój Ci się niedługo poprawi, komedię na pewno nie zaszkodzą, jak lubisz seriale polecam "modern family" super po prostu
Kobiety z tym alkoholem błagam zlitujcie się, mi na samą myśl o czerwonym wytrwanym winie, język ucieka nie powiem gdzie, ostatnio siedzialam Mężowi z nosem w kieliszku, żeby choć aromatem się delektować ale On kochany i jak już pije to teraz albo piwko albo drinki i winem mnie nie kusi, ja się też nie nastawiam na picie podczas karmienia bo Szczepciu bestia co 2godziny z zegarkiem w ręku i do końca 4miesiąca praktycznie różnicy między dniem a nocą żadnej nie było
Ala wcale Ci się nie dziwie, że nie chcesz się nastawiać na wcześniejszy poród, mi według usg pierwszego wpisują wszędzie 3.03 ale po doświadczeniach ze Szczepkiem, który urodził się 12dni po terminie z usg, bardziej odliczam do 7tego marca a i 13sty mnie nie zdziwi