reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Hejka!!
Wróciłam do Was :-p Mieliśmy czas tylko dla siebie i rodziny... Nawet nie miałam za bardzo kiedy zaglądać...
Muszę się "pochwalić", że miałam pierwszą stłuczkę... Przestawiłam słupek z łańcuchem na parkingu. Także poryczałam się na starcie, że znowu pieniądze, a Sz.do mnie: Przecież mamy AC :-p
A dzisiaj przez tą pogodę leje Nam się z dachu do mieszkania w 2 pokojach... Masakra!!
Kiniusiacieszę się, że już w domku i oszczędzaj się :tak: Będzie dobrze!!

reklama
A skąd mieli Twój email? To oni informują naprzód? a ja myślałam że nie...:szok: a powiedz masz zwolnienie leżące?

dużo rzeczy załatwiałam wcześniej mailowo, więc musieli mieć. mail był dość oficjalny koleżanki prywatnie mnie uprzedziły po co ten adres. mieszkam gdzie indziej , a w innym miejscu jestem zameldowana. zwolnienie mam chodzone. i to nie ZUS chce mnie sprawdzić tylko szefowa

Kinajaka to chamska ta Twoja szefowa, tym bardziej, że wie, że jesteś w ciąży.

Dziewczyny cierpną Wam ręce?? Mi bardzo często. Najgorzej jest w nocy, bo budzę się przez to...

wiem, jak się dowiedziała że jestem w ciąży to powiedziała że mam pracować do końca stycznia:-)

cierpną i to bardzo. magnes na to pomaga jakaś potrojna dawka najlepiej

dużo rzeczy załatwiałam wcześniej mailowo, więc musieli mieć. mail był dość oficjalny koleżanki prywatnie mnie uprzedziły po co ten adres. mieszkam gdzie indziej , a w innym miejscu jestem zameldowana. zwolnienie mam chodzone. i to nie ZUS chce mnie sprawdzić tylko szefowa

Yyyy, a to szefowa ma takie prawo? :eek: Jestem w szoku, że chcą Cię od razu sprawdzać...

Asinka, teraz jakoś mniej cierpną, ale jeszcze kilka tygodni temu bardzo...
Betina, to raczej nie czkawka... Odczuwałam to bardziej jak takie szybkie trzepanie rączkami albo drgawki.

Ostatnia edycja:
Hej, u mnie też pada od rana, nocka zarwana, ale daję radę, Oliwia coś ostatnio źle śpi :-(
Poza tym weekend zleciał szybko, sobota porządki, zakupy a niedziela u teściów.
Mam dwie kurtki na chłodniejsze dni ale żadna z nich do marca nie da rady, biorąc pod uwagę przyrost mojego brzucha i wilczy apetyt ;-)

Betina79
odchorowałaś już wizytę u teściów?
Trytytka oba piwka próbowałam i są całkiem dobre :-)
Monisia1980 zdrówka życzę Wam i super że córcia mogła podglądnąć siostrzyczkę a z Twoim łożyskiem będzie dobrze :-)
Kiniusia cieszę się, że już wyszłaś ze szpitala, wszystko będzie dobrze a co do plamienia, to od badania też może być, w pierwszej ciąży tak miałam.
Basieniak pochwal się zakupem kurtki :-)
Martuska podziwiam, ze masz siły jeszcze pracować :-)
Makunia trzymam kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze.
Kinajaka jaką kontrola??? Z pracy? Ja już 2 mce na zwolnieniu i nikt mnie nie sparwdzał.
Natalia88 zdrówka życzę, kuruj się.
Asinka85 najważniejsze, że nic poważnego się nie stało, a co do cierpnięcia to mnie nogi częściej.

reklama
Makunia poczytaj co masz napisane w sygnaturze :-D

Kurczę, ale .. aż tak szybkie ruchy? Toż to czkawka - gigant
biggrin.gif

Do góry