reklama
dobry dzien. eh ale paskudna pogoda
kinusia ciesze sie ze plamienia ustaly.odpoczywaj duzo
martuska ja tez juz czulam czkawke mojego bobasatylko ostatnio zrobil sie spokojny:-(cos malo kopie:-(delikatnie i oczywiscie zaczynam sie martwic:-(
kinusia ciesze sie ze plamienia ustaly.odpoczywaj duzo
martuska ja tez juz czulam czkawke mojego bobasatylko ostatnio zrobil sie spokojny:-(cos malo kopie:-(delikatnie i oczywiscie zaczynam sie martwic:-(
trytytka
Fanka BB :)
Pogoda za oknem dzisiaj jak mój nastrój, miałam sobie pozałatwiać parę urzędowych rzeczy ale nawet z domu nie wyjdę!!!
Strasznie Wam zazdroszczę tych kopniaków bo ja do tej pory nie wiem czy te smyrania, które czasami czuję to moja dzidzia czy jelita a jeśli nie jestem pewna to wszyscy twierdzą, że to nie to!!! do jutra to ja chyba osiwieję ze zmartwienia (jutro mam wizytę + USG połówkowe). Trzymajcie kciuki!!!
Kiniusia to na pewno nic groźnego, odpoczywaj i dbaj o Was!!!
Martuśka podziwiam z tą pracą ale jeśli bym nie miała umowy na nieokreślony też bym się pewnie martwiła!!!
Makunia &&&& za wizytę!!
Monisia z tym seksem to różnie, raz mam większą ochotę a raz tak jak teraz zerową, zwłaszcza że przy ostatnim zbliżeniu lekki ból, dyskomfort czułam...
Strasznie Wam zazdroszczę tych kopniaków bo ja do tej pory nie wiem czy te smyrania, które czasami czuję to moja dzidzia czy jelita a jeśli nie jestem pewna to wszyscy twierdzą, że to nie to!!! do jutra to ja chyba osiwieję ze zmartwienia (jutro mam wizytę + USG połówkowe). Trzymajcie kciuki!!!
Kiniusia to na pewno nic groźnego, odpoczywaj i dbaj o Was!!!
Martuśka podziwiam z tą pracą ale jeśli bym nie miała umowy na nieokreślony też bym się pewnie martwiła!!!
Makunia &&&& za wizytę!!
Monisia z tym seksem to różnie, raz mam większą ochotę a raz tak jak teraz zerową, zwłaszcza że przy ostatnim zbliżeniu lekki ból, dyskomfort czułam...
Ostatnia edycja:
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Strach jest i będzie niestety.. Ale czuję Lusię więc staram się myśleć pozytywnie, bo mała skacze jak szalona
Jak leżę kładę na brzuchu pilot od tv to cały podskakuje
Upierdliwe takie leżenie jest, ale czego się nie zrobi.
Jak leżę kładę na brzuchu pilot od tv to cały podskakuje
Upierdliwe takie leżenie jest, ale czego się nie zrobi.
betina79
Fanka BB :)
kiniusia dobrze ze juz wyszlas, wazne ze Cie przebadali i nic zlego nie znaleźni. ale wyobrazam sobie ze stracha sie najadlas. odpoczywaj!
basieniak gratuluje zakupu. jak bedziesz miec fotke to sie pochwal. wazne ze maluch ma juz zapewniony cieply domek na zime
Martuska podziwiam za pracowitosc. ja sie podjelam wielu zajec ale na szczescie dzien w dzien na 8 h nie musze juz o 6 rano wstawac. i tak milo mi sie zrobilo jak wczoraj wszyscy przy stole narzekali ze dlugi weekend sie konczy i jutro rano do pracy. a ja nie pierwszy raz od dawna
makunia moze to czkawka byla?
Monisia my mamy narazie 1tyd abstynencji ze względu na leczenie infekcji i juz mamy problem
marynka mnie tez sie szykuje za miesiac wyjazd daleki autem, to bedzie juz 7 miesiac wiec sie zastanawiam czy warto ryzykowac..
przyszla mi ksiażka Charlotte Link o ktorej Królowa Dramatu pisala. przyda sie bo na tyd znowu zostaje słomiana wdowa
basieniak gratuluje zakupu. jak bedziesz miec fotke to sie pochwal. wazne ze maluch ma juz zapewniony cieply domek na zime
Martuska podziwiam za pracowitosc. ja sie podjelam wielu zajec ale na szczescie dzien w dzien na 8 h nie musze juz o 6 rano wstawac. i tak milo mi sie zrobilo jak wczoraj wszyscy przy stole narzekali ze dlugi weekend sie konczy i jutro rano do pracy. a ja nie pierwszy raz od dawna
makunia moze to czkawka byla?
Monisia my mamy narazie 1tyd abstynencji ze względu na leczenie infekcji i juz mamy problem
marynka mnie tez sie szykuje za miesiac wyjazd daleki autem, to bedzie juz 7 miesiac wiec sie zastanawiam czy warto ryzykowac..
przyszla mi ksiażka Charlotte Link o ktorej Królowa Dramatu pisala. przyda sie bo na tyd znowu zostaje słomiana wdowa
Cześć niedzielnie
Fajnie, bo w miarę ciepło, przynajmniej na południu PL.;-)
Kiniusia, super, że plamienia ustały i że już w domku jesteś. Pod skrzydłami rodziców zawsze miło i napewno zostaniesz obsłużona. Co do plamień to tak sobie pomyślałam, że może po ostatnim badaniu, co? Jakoś tak pisałaś, że było wszystko ok a tu nagle w kolejny dzień plamienie. Dbaj o siebie
Basiatoja, ja mam Rh - ale B. Moja mam jestem 0 Rh -. Chodzi Ci o zestawienie konfliktowe? U mnie jest, bo mąż plusowy.
Basieniak, fajnie, że udało Ci się kupić kuretczki, które posłużą cały sezon. Ja na zakupach byłam w sobotę i tata zasponsorował mi poncho. Super sprawa, bo będzie na duży brzuszek i jego brak. Moje jest z polaru wykończone futerkiem, kremowe. Do tego ma śliczny kapturek. Jest milutki i cieplutkie, ale czekam na zimniejsze dni narazie:-) Dodatkowo udało mi sie jeszcze zakupić dwie tuniczki i ocieplane getry i tak sobie myśle, że może jednak obejdzie sie bez dżinsów ciążowych? No nie wiem.
No ja mam 0- a mój mąż ma B- i jest konflikt. Robiłam badanie i przeciwciał nie stwierdzono i niby jest dobrze,ale myślałam że może jest jakaś marcowiczka co też tak ma i mi to wytłumaczy bo za bardzo tego wszystkiego nie rozumiem... Teraz mam to powtórzyć,ale co tworzy te przeciwciała?co to może grozić? czy w ogóle coś mi i dzieciątku grozi?
Mam jutro lekarza popołudniu może też podpytam Mam nadzieję że też bedzie dobrze,co 3 tyg sobie to pytanie zadajemy...
Witam
ja od dziś już na zwolnieniu, więc będę miała więcej czasu na udzielanie się na forum a nie tylko na czytanie.
zastanawiałam się czy iść na zwolnienie czy pracować dalej, ale jednak to była dobra decyzja. już dostałam maila o podanie adresu przebywania bo chcą mi kontrol zrobić.
ja od dziś już na zwolnieniu, więc będę miała więcej czasu na udzielanie się na forum a nie tylko na czytanie.
zastanawiałam się czy iść na zwolnienie czy pracować dalej, ale jednak to była dobra decyzja. już dostałam maila o podanie adresu przebywania bo chcą mi kontrol zrobić.
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Witam,
jestem, wróciłam, nie mam na nic siły i lekko się przeziębiłam...
Kiniusia - leż na dupce i czytaj książki, a jak wpadniesz na jakąs fajną, to pisz co czytasz
jestem, wróciłam, nie mam na nic siły i lekko się przeziębiłam...
Kiniusia - leż na dupce i czytaj książki, a jak wpadniesz na jakąs fajną, to pisz co czytasz
reklama