reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Witam z rana!!
Nocka średnia, chodzę spać ostatnio o 1, bo spać nie mogę, a jeszcze mnie zgaga okropna męczy zawsze wieczorem i zasypiam z Rennie w buzi. Tymek tez się często budził, bo Go gardło męczyło albo zęby, bo dwie 3ki górne wychodzą. Bidulka!! Mnie też coś gardło zaczyna boleć, ale się nie daje.
Hmm, popisałam jak na razie, coś mi tu zaleciało od Tymka :-p

Witam i ja
Za oknem cudowne sloneczko ale temperatura o 8 była równa 0st.
Jestem nie wyspana tak samo jak asinka :) Poszłam pozno spac o o 7:40 mąż mnie obudził ehhhh
Zaraz odpalam żelazko bo nie mam spodni wyprasowanych i przy okazji przejade kilka koszulek :))
Obiad dzis na miescie wiec mam gotowanie z głowy.
Wieczorem imprezka u znajomych:-)

reklama
Witam,

a ja dziewczyny, usnelam dzisiaj o 7 rano. Maz mnie obudzil na sniadanie o 9:3o i tyle snu mialam... O dziwo nie jestem w ogole zmeczona! Moze dzisiaj usne wczesniej :tak: Milego dzionka Wam zycze!

Do góry