reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Hey,

witam Was dziewczyny, szkoda, ze dopiero dzisiaj znalazlam ten watek...

Moze po krotce sie przedstawie. Nazywam sie Marysia, mam 26 lat i hehe tak jak wy czekam na upragnionego bobaska, byloby mi bardzo milo, gdybym mogla udzielac sie w tym watku :) Moj przyblizony termin porodu, to 31 marca 2013.

Pozdrawiam Was :)

reklama
03.2013 dzisiaj, po tym jak Ci napisałam miałam wizytę u lekarza i powiedział by zacząć brać witaminy z dha. Akurat dzisiaj kupiłam nowe opakowanie femibion classic (z dha jest to femibion 2)

Kania a nie uważasz, że twardy brzuch może być od wzdęć? może spróbuj jakiejś mięty albo czegoś, bo uczucie jest podobne a może to właśnie wzdęcia. U mnie to jest to

Witaj Marysiu :)
Kania zdrówka dla mamy duuuzo,
Kociątka zdrówka dla małego
03,2013 ja biorę magnez i omegi, gdybym brała kompleks odstawiłabym magnez żeby nie powielać, więc analogicznie lepiej byłoby gdybyś odstawiła jodid i folik decydując się na zestaw - chyba że masz jakieś uzasadnione stosowanie większych dawek

Hej,witam was wieczorowo!

Moja córcia dziś nie chciała drzemki ale już o 20tej padła w 5 minut przy butli.
Wybieram się do spania bo jakoś im więcej odpoczywam i się oszczędzam to bardziej zmęczona jestem;)

Maryńka-witaj na forum.Też jestem tu od niedawna ale jest milutko przyznaję,fajnie tak sobie pogadac na forum.

Miłych snów!

03,2013 ja biorę magnez i omegi, gdybym brała kompleks odstawiłabym magnez żeby nie powielać, więc analogicznie lepiej byłoby gdybyś odstawiła jodid i folik decydując się na zestaw - chyba że masz jakieś uzasadnione stosowanie większych dawek[/QUOTE]

Właśnie też mi się wydawało że lepiej nie powielać ale muszę jeszcze dopytać.
A wskazania mam do większych dawek, kwas foliowy na receptę ten 5 mg ze wzgl. na 2 poprzednie straty a jodid bo mam niedoczynność tarczycy no i też ze wzgl. na straty, endo uprzedzał mnie że dziecku nie może zabraknąć jodu.

Witajcie sobotnio marcóweczki.Cisnienie masakrycznie niskie jestem jak na bani dzis:-D Od 3dni moje piersi szaleją drętwienia i mrowienia sutków ciąg dalszy nie wiem dla czego znowu się tak uaktywniły a było juz spokjnie z nimi, no cóz damy radę.Pięknie bylo by posiedziec tak 12m z dzidziusiem na macierzyńskim, ale nie wydaje mi się zeby nas to objęło , pewnie przejdzie nam to koło nosa lub będzie to możliwe za 3lata znając mozliwosci naszego rządu. Witam nowe kolezanki tak jak pisała Asienka płodny był ten czerwiec bo coraz więcej marcóweczek się zgłasza :-).Pozdrawiam i miłego dnia .

Kania świetnie, że mama już po zabiegu i ma się dobrze!
Maryńka witam!

Hej dziewczyny ;)
Wczoraj nie miałam jakoś weny żeby zaglądać, przyjechałam do rodziców sama, bo M. musiał wziąć służbę weekendową. Miałam nie jechać, ale w poniedziałek jest Dzień Dziecka Utraconego i nie wyobrażałam sobie, żeby w ten dzień nie zajrzeć do córeńki na grobek. Bo Zuzia jest pochowana tu w naszym rodzinnym mieście, bo wtedy jeszcze tu mieszkaliśmy. W ogóle nie w nastroju coś jestem od wczoraj, pewnie dopiero jak minie poniedziałek się to zmieni...
Dobra nie smęcę Wam..

reklama
witam:)
ja dzis sily nie mam na nic:(przygotowalam obaid jeszcze ciasto skoncze i mykam sie polozyc. cisnienie mam niskie moze dlatego zle sie czuje. moj maluch kopie jak szalony od rana :) co mnie cieszy :-)
marynka witaj

Do góry