Deizzi
Fanka BB :)
AAAA!!!! Połowa ciąży za mną aż uwierzyć nie mogę. Jak to zleciało. Jeszcze nie dawno test robiłam... Jeszcze 20 tygodni i będę tulić maluśkie niemowlę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Deizzi, faktycznie przydatne narzędzie kontroli ;-) I jak widać, w normie jest systematyczne tycie, więc nie ma się co przejmować, że na wadze przybywa... No w końcu o to chodzi!! Ja już raz zmagałam się z nadwagą, którą nabyłam wyłącznie z własnego łakomstwa i lenistwa. Przy swoim wzroście 162 cm dobiłam w klasie maturalnej do 70 kg... I w pewnej chwili powiedziałam "stop". Nie było łatwo, ale przy zmianie trybu życia na bardziej aktywny i odpowiedniej diecie udało mi się zrzucić 13 kg w ciągu roku. I do tamtej wagi już nie wróciłam. Także dziewczyny, które obawiają się dodatkowych kilogramów - schudnięcie naprawdę jest możliwe!!! Wrzućcie trochę na luz i dokarmcie maluszki, a potem wystarczy trochę samodyscypliny i będzie dobrze. Może nie wrócimy do formy tak szybko jak gwiazdki szołbiznesu :-), ale damy radę tłuszczykowi!!
A ja zaraz kończę pracę i lecę do lekarza. Mam nadzieję, że będę dziś spokojna, bo chciałabym w końcu mieć normalne ciśnienie na wizycie .