reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

zabka przemysl sprawe z tym slubem, moze to wiele spraw ułatwic przy dziecku
Monisia1980 witaj na forum, a mozesz zdradzic jakie mialas wskazania do amniopunkcji?
kociatka współczuje mdłości, a w pierwszej ciazy do kiedy Cie to męczyło?
agula zazdroszcze mocnych kopniaków, mój mąż juz sie doczekac nie moze, póki co jak chce pogłaskac syna to pyta sie mnie w ktorym miejscu bąbel teraz jest
lilikasia ja tez po raz pierwszy w zyciu doswiadczam co to zgaga
kiniusia jaki film?

u nas wczoraj intensywny rodzinny dzien, odwiedziny, jeżdżenie. ale miło było :)
zrobiłyscie smaka na braczki, a mamy jeszcze jeden słoik od tesciowej to moze dzisiaj do obiadu zaaplikuje

reklama
Wczoraj byłam na jodze a potem w centrum handlowym i widziałam wiele kobiet w ciąży (chyba teraz bardziej zwracam na nie uwagę), nawet podobały mi się ich ubrania. Gdzie one je kupują? Ja mam te z H&M i jedne spodnie z mothercare, które śmierdzą jakimiś chemikaliami pomimo prania 2 x i nic mi się nie podoba. Chyba zacznę zamiawiać przez internet.

agula jak ja zazdroszczę tych kopniaków!!! zwłaszcza tych konkretnych, co nie ma wątpliwości, że to dziecko.
Muszę się zapisać na połówkowe do dr R.

Zapiekane buraczki ....moze one takie nie do konca zapiekane są :-D Gotuję buraczki i trę na najdrobniejszych oczkach , na palelni smażę cebulkę dodaję buraczki i troszke mąki (inni dodaja śmietanę ) wszystko duszę/zapiekam jeszcze przez 5 min często mieszając.Sól , pieprz , cukier,oczet lub sok z cytryny wszystko według uznania. U nas na sląsku podaje się je na ciepło.

hejka:)
my juz po obiadku. tez mielismy buraczki ale ze od mojej mamy ale zapiekane uwielbiam:)Asinka tez robie jak ty.
a co do slubu to chyba sie zdecyduje. wiecie nie chcialam ze wzgledu na zle doswiadczenia:dry:mykamy po nowy mikser i na lody :) spokojnej niedzieli.

hejka
my już po imprezach urodzinowych:-):-D

Mati dostał kolejne porcje lego i banan z buzi mu nie schodzi:-)
wczoraj fajnie się towarzystwo podzieliło, Mati z Julką cały wieczór w lego siedzieli w pokoju Sławka, a dwa maluchy Madzia i Kubuś bujali się w pokoju Matika i u nas, takie dwa kochane szkraby uchachane :D

Matik w nocy się raz obudził sprawdzić czy klocki są koło niego woła mnie: mamoooo są klocki lego? a te nowe zielone? na pewno wszystko jest? musiałam mu światło zapalić, skontrolował i poszedł spać:confused::szok::-D

a od rana...tak tak, zaskoczę cię..lego buhaha :-D

lecę doczytać co u was :)

Agula przepis na ciacho czekoladowe ;) Moje Wypieki | Razowe ciasto czekoladowe
Martuśka o jeee sabaty są super :cool2:
Asinka :) a ja czekam na te motylki w brzuszku :)
Żabka haha jaki ten świat mały :D to co, piszesz się na sabat czarownic? :cool2:
Iza o żesz...a ja standardowo zapomniałam o dniu chłopaka:sorry2:
Monisia witamy :)
Kociatka współczuję...mi mdłości praktycznie minęły, jeśli się zdarzą...to niestety też po przejażdżce autem :confused2:
Deizzi powodzenia z licencjatem
Kiniusia zdaj relacje po kinie ;)

Hej Dziewczyny :)

U mnie weekend u rodziców, dziś byłam z tatą w lesie i znaleźliśmy pół koszyka grzybów:-). Szczęście sprzyjało mi dziś jak nigdy :-). Na obiadek gołąbki, które wczoraj robiłyśmy z mamą...mniam...pychota :-p.

A zaraz uciekam do koleżanki obejrzeć ślubne i weselne zdjęcia z ostatniego weekendu sierpnia. Ciekawe, czy dam radę na siebie patrzeć :dry:.

Mam nadzieję, że wieczorem Was nadrobię. Niestety mój komputer musiałam zostawić mamie, więc w tygodniu wieczorami wpadam tylko na 5 minut...ale jak dziś zdążę przed powrotem do domu to Was poczytam.. A jeśli nie to jutro od rana na pewno już nadrobię :-D. W pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Królowa_Dramatu polecam allegro. ja juz kilka fajnych rzeczy znalazlam i sie nie zawiodłam
zabka to na kiedy slub planujecie?
truskafka fajnie ze sie urodziny udały, oj wiem z obserwacji ze dla chlopcow lego to caly swiat. juz widze co sie u nas bedzie kiedys dzialo.. ; )

juz po obiadku (makunia u mnie tez gołąbki) i zakupach (przecenione śpioszki juz w szafie..) a teraz zabieram sie za pieczenie..

Deizzi powodzenia. ja licencjat mam już na szczęście z głowy. broniłam w lipcu. teraz mgr. wczoraj i dziś już miałam wykłady. dobrze że rodzić będę dopiero po egzaminach :) niestety pewnie dwa pierwsze zjazdy następnego semestru opuszczę. no ale damy radę :) Borysia rodziłam na początku drugiego roku licencjata :) i też jakoś radę dałam.

reklama
Witam się i ja

Mamy cudowny słoneczny poranek
Właśnie zjedliśmy sniadanko i zamierzamy się wybrać do miasta.
U nas dziś otwarte sklepy a normalnie w Niemczech w niedziele wszystko zamknięte oprócz stacji benzynowych i kawiarni.
Wobec tego trzeba skorzystac:-)

Aśińska a jak robisz zapiekane buraki? |Pierwsze słyszę:confused:
Kiniusia czekam na relacje z seansu:happy2:
Deizzi o czym piszesz?
Basieniak na kaszel antybiotyk? Jeżeli masz kaszel wirusowy to antybiotyk nie pomoże.

Piszę o analizie ekonomiczno - finansowej przedsiębiorstwa...

Deizzi powodzenia. ja licencjat mam już na szczęście z głowy. broniłam w lipcu. teraz mgr. wczoraj i dziś już miałam wykłady. dobrze że rodzić będę dopiero po egzaminach :) niestety pewnie dwa pierwsze zjazdy następnego semestru opuszczę. no ale damy radę :) Borysia rodziłam na początku drugiego roku licencjata :) i też jakoś radę dałam.

Ja chyba w sesji :) ale postaram się ją przetrwać i dopiero wtedy rodzić i akurat będzie przerwa międzysemestralna chyba 2-3 tygodnie i tez później będę sobie to co mniej ważne odpuszczać. Ale to będzie ostatni semestr to też mało będzie zajęć i tylko seminarium..

Do góry