anka26_x_07
Mama Laury :)
no to juz wiem ze dzisiaj gofry nie dadzą mi spokoju...
ojjjj troszke kalorii nie zaszkodzi;-)anka i ty na koniec dobiłaś mnie goframi.... z bita śmietaną ach...
Udanego weekendu dziewczynki życzę.
Kazdej nalezy sie odrobina luksusu
moze to sloneczko tak zadziałąłoA wiecie co? Przed chwilą mój mąż zabrał dzieci i pojechał z nimi kupować opony Normlanie chyba mu się coś w głowie pomieszało. Normalnie on takich rzeczy nie robi, żeby z dwójką???
Nic, ja musze ten czas wykorzystać i idę odkurzać, może nawet łazienkę wymyję, ale najpierw pranko do powieszenia, niech schnie na słoneczku.
To buziaki!
niezle, moj po obiedzie drzemie na kanapieJa wypucowałam kuchnię i już totalny brak mocy we mnie wstąpił
Mężu po ostatniej kłótni się przymila więc powiedział, że resztę on zrobi, a ja mam się położyć, kurcze szok, chyba częściej się kłócić trzeba
witam Cie na forum i gratulujeWitam was wszystkie drogie forumowiczki!
Jestem tu nowa!Tak sobie poczytałam kilka ostatnich wpisów i przyszła chęć skrobnąć parę słów.
Piękna pogoda chyba w całej Polsce.Jestem z woj łódzkiego więc prawie sam środeczek Polski.
Też mam termin na marzec(pierwszą połowę).Według usg jestem w 17tyg.Trochę się boję,bo w poniedziałek rano mam amniopunkcję-trzymajcie kciuki.
Jestem w ciąży po raz 5(mam jedną córeczkę,ma prawie 3 latka).
Będzie trochę więcej czasu to bardziej dogłębnie opiszę wam moją sytuację a póki co 3majcie się wszystkie,drogie ciężaróweczki.
Mam jeszcze jedno pytanko-nie jestem za bardzo obeznana z tym komputerem.Jak to zrobić,żeby pod moją wiadomością wyświetlały się takie kolorowe paseczki z informacją; jak długo jestećie w ciąży,ile lat mają wasze dzieci itp
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
pa
u mnie taka sytuacja jak u Ciebie
To znaczy ja również jestem 5 raz w ciąży i też ma córeczkę z tym że moja ma 5 lat
Trzymam kciuki
A pod spodem musisz zrobic sobie suwaczek. Na forum jest dzial gdzie jest napisane jak to zrobic;-)
udanej imprezki:-)Dobry Dzień Wszystkim!
Nie było mnie 2 dni prawie - taki zalatany okres mam. Teraz tylko na chwilkę weszłam zobaczyć co u Was słychać i widzę, że wszystkie dostrzegacie piękną pogodę:-):-):-)
Dzisiaj znowu od rana latanie i sprzątanie. Mój M ma dziś imieninki a jutro Teściowa urodziny i kolejny dzień po za domem. Och jak mi się marzy taki dzionek słodkiego lenistwa bez sprzątania i gotowania i wychodzenia gdziekolwiek.
no nic, lecę zajrzeć co się na reszcie tematów dzieje.
Przepraszam, że nie doczytuję do końca co u kogo po kolei, ale czasu brak i połapać się nie mogę
Miłego weekendu dla każdej Mamusi :-):-)
no Kochana masz nad czym myślećmartuska ja teraz w krakowie mieszkam ale u rodzinki jestem czesto wiecie co. moj wczoraj cos wspominal zebysmy cywilny wzielinie wiem co go tak wzielo.troche mnie zaskoczyl.musze to przemyslec bo do tej pory nie chcialam slubu.
Ja też nie chciałam ślubu i jesteśmy po cywilnym wiec powodzenia i intensywnego myślenia
Ja dzis na szybko zrobiłam chili con carne
taka byłam głodna że to musiał być szybki obiadek
Pojechałam na zakupy i moja córcia zaupiła sobie botki i kamizelke z futerka.Fajnie sie to konponuje
Posprzatałam, mąż drzemie a Lali ogląda program o gotowaniu taki dla dzieci
Mieliśmy is na festyn ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie
Szczerze to po tych zakupach, obiedzie i sprzataniu padam na pysk