reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Betina moj brzuszek tez jest strasznie nisko i zastanawialam sie czy to normalne bo wydaje mi sie ze wszystkie dziewczyny ktore widze w ciazy to maja wyzej brzusio ale moze mi sie tylko tak wydaje bo patrze na moj z gory :)

Normalnie mam wilczy apetyt jak przychodzi wieczor. Caly dzien moge jesc jakos tak w miare normalnie ale wieczorem to non stop bym jadla i najgorsze jest to ze nawet jak cos zjem to za chwile znowu burczy mi w brzuchu i nie wiem co bym jeszcze zjadla. Jakies 10min temu zjadlam caly talez rosolu i wydawalo mi sie ze sobie pojadlam bo nie moglam wszystkiego zjesc a teraz znowu jestem glodna i musze do kuchni isc. Normalnie masakra

reklama
Daga, a ja mam znowu apetyt od rana. Po południu najczęściej wystarcza mi obiad i jakiś owoc. Choć dziś np. zjadłam też kanapkę (ale obiadek skromniutki :laugh2:). Za to w pracy potrafię co 2 godz. coś zjeść, na szczęście ratuję się owocami, żeby mi to jedzenie nie wyszło za bardzo bokiem ( a właściwie boczkami).

Patrycja, cudowne są te babeczki. Dla mnie to mistrzostwo świata ;-).

Truskafffka, super, że miałaś taki cudny weekend no i że synek zadowolony :-).

Ewelinka i co dobrego upichciłaś?
Makunia ja w ulubione spodnie już się nie mieszczę, miłego plotkowania ciążowego.
Daga to dobrze, że już lepiej się czujesz a jak Twoje uczulenie? Ja na rozstępy tytlko oliwkę albo oliwę z oliwek używam. A co do brzuch to mój tez nisko, dopiero później będzie rósł wyżej a na końc obniży się całkiem.
Szczebiotka na spanie jej tylko zakładamy pieluchę i powiem Ci że dopiero na wakacjach zaczęliśmy tak na poważnie przygodę z nocnikiem i świadomie zaczęła wołać właściwie niedawno.
Patrycja powodzenia w wypiekach, podziwiam chęci i talentu !!!
Truskaffka cieszę się, że weekend jak najbardziej udany, że synowi impreza się udała :-)
Jeśli chodzi o jedzenie to różnie z tym bywa ale max do 4 h muszę coś zjeść, jem mało bo nie mam apetytu choć bywają dni bym pochłaniała wszystko co mi w ręce wpadnie.

Teraz na TLC będzie program ''polski turniej wypieków'' tylko szkoda że nie wiedziałam że coś takiego będzie :( to bym się zgłosiła :) no cóż może do drugiej edycji :)

Myślę sobie, że popracuję do końca roku a później może posiedzę już w domu. I postaram się wtedy wyspać na zapas :)

Mysle, ze to dobry pomysl, biorac pod uwage, co nas wszystkie czeka:sorry:

Detektor dziala, jest malenkie seduszko:-) Samemu nie jest tak latwo znalezc, bo dziecie ciagle jeszcze male. Podobno nie powinno sie tego naduzywac, sa to dosc silne fale. Bede wiec stosowac z umiarem, obiecuje:tak:

Betina, tetno i slychac i widac ilosc uderzen na minute na wyswietlaczu. I dobrze, bo urzadzenie jest bardzo czule i latwo mozna zlapac wlasne tetno. To dziecia oczywiscie duzo szybsze. Innych funkcji nie odkrylam.

Daga, kazdy brzuszek inny. Nisko, wysoko, do przodu, na boki.............. U kazdej inaczej, nawet w kazdej ciazy inaczej.

Truskaffka, odpoczywaj po udanym weekendzie. Takie imprezy mega przyjemne, ale... mega meczace.

Ostatnia edycja:
wkońcu zrobiłam coś prostszego, ale i tak dobre :)

Patrycja do MasterChefa mogłas sie zgłosic ;)

Załączniki

• ciasto.jpg
    ciasto.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry