reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Betina moj brzuszek tez jest strasznie nisko i zastanawialam sie czy to normalne bo wydaje mi sie ze wszystkie dziewczyny ktore widze w ciazy to maja wyzej brzusio ale moze mi sie tylko tak wydaje bo patrze na moj z gory :)

Normalnie mam wilczy apetyt jak przychodzi wieczor. Caly dzien moge jesc jakos tak w miare normalnie ale wieczorem to non stop bym jadla i najgorsze jest to ze nawet jak cos zjem to za chwile znowu burczy mi w brzuchu i nie wiem co bym jeszcze zjadla. Jakies 10min temu zjadlam caly talez rosolu i wydawalo mi sie ze sobie pojadlam bo nie moglam wszystkiego zjesc a teraz znowu jestem glodna i musze do kuchni isc. Normalnie masakra

reklama
Daga, a ja mam znowu apetyt od rana. Po południu najczęściej wystarcza mi obiad i jakiś owoc. Choć dziś np. zjadłam też kanapkę (ale obiadek skromniutki :laugh2:). Za to w pracy potrafię co 2 godz. coś zjeść, na szczęście ratuję się owocami, żeby mi to jedzenie nie wyszło za bardzo bokiem ( a właściwie boczkami).

Patrycja, cudowne są te babeczki. Dla mnie to mistrzostwo świata ;-).

Truskafffka, super, że miałaś taki cudny weekend no i że synek zadowolony :-).

Ewelinka i co dobrego upichciłaś?
Makunia ja w ulubione spodnie już się nie mieszczę, miłego plotkowania ciążowego.
Daga to dobrze, że już lepiej się czujesz a jak Twoje uczulenie? Ja na rozstępy tytlko oliwkę albo oliwę z oliwek używam. A co do brzuch to mój tez nisko, dopiero później będzie rósł wyżej a na końc obniży się całkiem.
Szczebiotka na spanie jej tylko zakładamy pieluchę i powiem Ci że dopiero na wakacjach zaczęliśmy tak na poważnie przygodę z nocnikiem i świadomie zaczęła wołać właściwie niedawno.
Patrycja powodzenia w wypiekach, podziwiam chęci i talentu !!!
Truskaffka cieszę się, że weekend jak najbardziej udany, że synowi impreza się udała :-)
Jeśli chodzi o jedzenie to różnie z tym bywa ale max do 4 h muszę coś zjeść, jem mało bo nie mam apetytu choć bywają dni bym pochłaniała wszystko co mi w ręce wpadnie.

Teraz na TLC będzie program ''polski turniej wypieków'' tylko szkoda że nie wiedziałam że coś takiego będzie :( to bym się zgłosiła :) no cóż może do drugiej edycji :)

Myślę sobie, że popracuję do końca roku a później może posiedzę już w domu. I postaram się wtedy wyspać na zapas :)

Mysle, ze to dobry pomysl, biorac pod uwage, co nas wszystkie czeka:sorry:

Detektor dziala, jest malenkie seduszko:-) Samemu nie jest tak latwo znalezc, bo dziecie ciagle jeszcze male. Podobno nie powinno sie tego naduzywac, sa to dosc silne fale. Bede wiec stosowac z umiarem, obiecuje:tak:

Betina, tetno i slychac i widac ilosc uderzen na minute na wyswietlaczu. I dobrze, bo urzadzenie jest bardzo czule i latwo mozna zlapac wlasne tetno. To dziecia oczywiscie duzo szybsze. Innych funkcji nie odkrylam.

Daga, kazdy brzuszek inny. Nisko, wysoko, do przodu, na boki.............. U kazdej inaczej, nawet w kazdej ciazy inaczej.

Truskaffka, odpoczywaj po udanym weekendzie. Takie imprezy mega przyjemne, ale... mega meczace.

Ostatnia edycja:
wkońcu zrobiłam coś prostszego, ale i tak dobre :)

Patrycja do MasterChefa mogłas sie zgłosic ;)

Załączniki

• ciasto.jpg
    ciasto.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Do góry