reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

reklama
gosiulek tak mi przykro, brak mi slow.....nie potrafie sobie wyobrazic twojego bolu:(.......

szczebiotka ja sie ciesze, ze piszesz tyle na moje posty, przynajmniej dowiaduje sie doswiadczeniach innych:) dzieki wielkie za to:)
kazali mi isc do gp i z nim omowic co dalej, powiem szczerze, ze juz mam dosyc tego siedzenia w domu, nie wiem czy mi da zwolnienie, pewnie nie, ale z pracy HR chce na pismie co moge robic a co nie bo jesli ciaza zagrozona to sie boja ze cos mi sie moze stac i oskarze ich, ze nie zapewnili mi odpowiednich warunkow. Nie wiem, czy gp mi cos takiego wypisze, mozliwe, ze tylko powie nie dzwigac itd.
Ja bardzo chce pracowac do conajmniej 8mc zeby jak najdluzej miec placone maternity, u nas wiekszosc kobiet tak robi.

Co do tych konsultacji w early pregnacy unit to na pierwszym spotkaniu widzialam sie z konsulatantem. Dzis natomiast tylko z ta technik od usg, a pozniej z pielegniara, ktora przedstawiala wyniki. ale czekalismy po usg na ten raport z 25min wiec mysle, ze konsultowali to z kims wyrzej. Mam nadzieje, ze uda mi sie za tydzien pogadac z gin, albo jakims bardziej wyspecjalizowanym pomocnikiem.

Za tydz umowilam sie tez prywatnie do polskiego gin, ale chyba przeloze na za 2 tyg, bo bez sensu robic 2 skany w jednym tyg. pomysle jeszcze.
no to sie rozpisalam:)

Gosiulek bardzo bardzo mi przykro..:(:( Ściskam Cię mocno! I dużo sił życzę na ten ciężki czas. :(
Co za dzień..:( Same złe wiadomości,przed chwilą dostałam informację od koleżanki, że nasza wspólna koleżanka jest w szpitalu, bo odeszły jej wody...a to dopiero 20 tc... :( Dziewczyna również po stracie jak ja i teraz znowu..ehhh :( I jak tu myśleć pozytywnie..:( Przepraszam, że Wam tu smęcę, ale musiałam to z siebie wyrzucić... Idę pochlipać na ramieniu męża..:(

Gosiulek przykro strasznie:( trzymaj się...
ryszka ja bym spróbowała z tymi witaminami... ja w poprzedniej ciąży tak miałam, że w końcu nie brałam żadnych witamin (poza folikiem przez pierwsze 3 miesiące bo podobno później już nie trzeba a chyba nawet nie powinno się) - niestety próbowałam kilku różnych firm i po każdych zaraz wymiotowałam:( Ale na szczęście morfologia była ok więc nie było takiej potrzeby...
Noelka ważne, że z dzieciaczkiem wszystko ok i ważne, że krwiak nie rośnie razem z dzieckiem. Nie jest duży więc wszystko będzie ok...
agula witaj:) ja też z tych samych okolic:) ale rodzić będę w bródnowskim ale to tylko dlatego, że na pewno będę miałą cesarkę a tam pracuje mój lekarz... Jakbym miała rodzić naturalnie (jak myślałam w pierwszej ciąży dość długo) to bym rodziła na solcu...

No i więcej zapomniałąm.... ale fajnie, że jakoś więcej ruchu się tutaj zrobiło:)

gosiulek tule
noelka kciuki trzymam caly czas

jutro widzimy bąbla i analizujemy z lek całą masę badań które zrobiłam.. byle do jutrzejszego wieczoru

gosiulek - strasznie mi przykro :-(
to nie powinno się zdarzać..... przytulam.....

kiniusia - myśl pozytywnie - bo tylko tyle Ci pozostało..... na pewno wszystko będzie tym razem ok - przytulam mocno i nie daj się czarnym myślom.....
koleżance współczuję - nie wiem czemu tak się dzieje :(
a Ty myślisz o jakichś badaniach prenatalnych??

basieniak - to fanie, że Ty tez z okolicy ;)
a czemu nie masz suwaczka ciążowego?? ;)

szczebiotka - dzięki za powitanie :-)
to Ciebie też podpytam o życie w GB i Twoje wrażenia - napisz coś, jeśli możesz ;)

betina - to trzymam kciuki za udaną wizytę i piękne widoczki ;)

fajnie, że tyle się tu dzieje ;)
a patrzyłam u lutówek co tam piszą, i one już maja wątek o wózkach ;-)

reklama
agula my powoli tez zgłębiamy temat wózkowy ale to tylko dlatego ze akurat pojawiły sie okazje wśród naszych znajomych. decyzji jeszcze na pewno nie bedziemy podejmowac

Do góry