reklama
hej dziewczynki
Oj pustawo tu strasznie sie zrobiło ale to pewnie przejsciowy stan bo każda z nas ma przecież masę obowiazków.
Co do martwienia to wiem co to znaczy jedna strata i teraz te problemy... w każdym razie bywa że strasznie analizuje a czy to peirsi bola a czy mdli jak wcaześniej its swiruje heheh. POłozna w szpitalu powiedziała że mam byc pozytywnie nastawiona bo to na serio wazne. A dzis mam wizyte u ginka i przyznam ze sie boje. Mam nadzieje ze krwiak sie zmniejszył albo zniknał i cycta na jajniku tez. Wierze ze bedzie dobrze, choc dzis ta smutna dla mnie rocznica przypomina ze niczego do końca nie można byc pewnym.
Oj pustawo tu strasznie sie zrobiło ale to pewnie przejsciowy stan bo każda z nas ma przecież masę obowiazków.
Co do martwienia to wiem co to znaczy jedna strata i teraz te problemy... w każdym razie bywa że strasznie analizuje a czy to peirsi bola a czy mdli jak wcaześniej its swiruje heheh. POłozna w szpitalu powiedziała że mam byc pozytywnie nastawiona bo to na serio wazne. A dzis mam wizyte u ginka i przyznam ze sie boje. Mam nadzieje ze krwiak sie zmniejszył albo zniknał i cycta na jajniku tez. Wierze ze bedzie dobrze, choc dzis ta smutna dla mnie rocznica przypomina ze niczego do końca nie można byc pewnym.
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Hej! Bylam dzisiaj z mija infekcja u lekarza. potwierdzil ze to normalne i dal globulki. Przy okazji zrobil mi usg (przez brzuch!!!) wiec przynajmniej zobaczylam fasola )) podwoil swoja wielkosc przez ostatnie niecale 2 tyg. i ma juz 23 mm ))) serducho jest a fasol sie wiercil. Teraz spokojniej bede czekac do nastepnej wizyty do 27.08.
cześć dziewczyny
wcale sie nie dziwię, że świrujecie - ja w 3 ciąży a tak samo sprawdzam, czy piersi bolą, czy mnie mdli itp :-)
na to chyba nie ma rady
sporo nas tu jest i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie
ja mam jutro wizytę u gina, w kolejną środę USG z badaniem przezierności i już się trzęsę - 37 lat skończone, więc strach jest...
a potem do mojej gin 28go...
a tak to na zwolnionku siedzę i odpoczywam, bo mam mocno stresującą pracę....
a Wy pracujecie??
ja tą ciążę znosze najgorzej - pewnie ze względu na wiek... ale prawie codziennie wymiotuję, schudłam już 1,5 kg (ważę teraz 52,2)... no ale w końcu nadrobię
Królowa Dramatu - super, że maluszek już taki duży i serducho puka
Kaso82 - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok na wizycie....
zabka - to idź spać - co se będziesz żałować
madziarra - u mnie też to sikanie to jakis koszmar - ale to chyba już przygotowanie do nocnego wstawania do dziecka
pozdrawiam wszystkie ciążarówki i idę czytac co u Was
A.
wcale sie nie dziwię, że świrujecie - ja w 3 ciąży a tak samo sprawdzam, czy piersi bolą, czy mnie mdli itp :-)
na to chyba nie ma rady
sporo nas tu jest i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie
ja mam jutro wizytę u gina, w kolejną środę USG z badaniem przezierności i już się trzęsę - 37 lat skończone, więc strach jest...
a potem do mojej gin 28go...
a tak to na zwolnionku siedzę i odpoczywam, bo mam mocno stresującą pracę....
a Wy pracujecie??
ja tą ciążę znosze najgorzej - pewnie ze względu na wiek... ale prawie codziennie wymiotuję, schudłam już 1,5 kg (ważę teraz 52,2)... no ale w końcu nadrobię
Królowa Dramatu - super, że maluszek już taki duży i serducho puka
Kaso82 - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok na wizycie....
zabka - to idź spać - co se będziesz żałować
madziarra - u mnie też to sikanie to jakis koszmar - ale to chyba już przygotowanie do nocnego wstawania do dziecka
pozdrawiam wszystkie ciążarówki i idę czytac co u Was
A.
ryszka
Zaciekawiona BB
a ja się zaczęłam zastanawiać czy te mdłości to u mnie nie są po preparacie z kwasem foliowym. ja biorę falvit mama i uświadomiłam sobie właśnie że pierwszy raz się źle poczułam właśnie jak sobie to kupiłam. a przedwczoraj tuz po zażyciu wylądowałam w łaziece i zwróciłam go razem z obiadem. i od razu mi się poprawiło a cały następny dzień czułam się w miarę ok...
Monika20078
Witam. Mam do sprzedania komplet ubranek dla chłopca. Roz. 56-62 Zapraszam
Super wyprawka dla chłopca. 40 sztuk. Rozm. 56-62 (2566624531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Super wyprawka dla chłopca. 40 sztuk. Rozm. 56-62 (2566624531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny strasznie Wam współczuję tych dolegliwości. U mnie leci 10 tydzień i żadnych mdłości nie mam. Ja biorę Femibion Natal1. W ogóle to i cera mi się poprawiła i jakaś taka radośniejsza jestem. 20.08 kolejne USG tak chyba od jednego do drugiego będę się stresować
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Królowa czyli tak jak mówiłam globulki, dobrze, że z dzidziolem wszystko ok Ja przedwczoraj ostatnią globulkę zaaplikowałam sobie.
Kaso Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i krwiak się wchłonął.
Agula Witam! ;-)
Ja biorę witaminki Pharmaton Matruelle.
Mdłości również mnie omijają szerokim łukiem na szczęście, tak jak Ciebie Jaro. Także ja nie wiem co to znaczy, mogę jedynie Wam współczuć.
Ja dzisiaj mam lenia totalnego praktycznie nic nie zrobiłam przez cały dzień! Zaraz się wybieram na dalsze poszukiwania sukienki na wesele, jak znowu nic nie znajdę będę wściekła
Kaso Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i krwiak się wchłonął.
Agula Witam! ;-)
Ja biorę witaminki Pharmaton Matruelle.
Mdłości również mnie omijają szerokim łukiem na szczęście, tak jak Ciebie Jaro. Także ja nie wiem co to znaczy, mogę jedynie Wam współczuć.
Ja dzisiaj mam lenia totalnego praktycznie nic nie zrobiłam przez cały dzień! Zaraz się wybieram na dalsze poszukiwania sukienki na wesele, jak znowu nic nie znajdę będę wściekła
reklama
Królowa_Dramatu
Kupiłam femibion natal classic, lekarz powiedział że mogę niedługo zamienić kwas foliowy na zestaw witamin w ciąży (który zawiera kwas foliowy oczywiście
Joaro, kiniusia - ja też nie narzekam na dolegliwości ciążowe. Bolące piersi to pikuś. Tyle że wypruta z energii jesem, ale lepsze to niż przytulanki z toaletą...
agula, ja pracuję normalnie. Dobrze się czuję, nie mam potrzeby siedzieć w domu, chyba bym tego nie wytrzymała zresztą Myślę, że na zwolnienie poszłabym po nowym roku, żeby zimnicy uniknąć i jakoś się przygotować na przyjście dziecka Z której części Warszawy jesteś?
Joaro, kiniusia - ja też nie narzekam na dolegliwości ciążowe. Bolące piersi to pikuś. Tyle że wypruta z energii jesem, ale lepsze to niż przytulanki z toaletą...
agula, ja pracuję normalnie. Dobrze się czuję, nie mam potrzeby siedzieć w domu, chyba bym tego nie wytrzymała zresztą Myślę, że na zwolnienie poszłabym po nowym roku, żeby zimnicy uniknąć i jakoś się przygotować na przyjście dziecka Z której części Warszawy jesteś?
Ostatnia edycja: