reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Nie zazdroszczę Wam tych dolegliwości, chyba sie jednak ciesze, ze moge jeść co i kiedy chcę :) Nie mam tylko w ogóle energii. Wielka szafa do sprzątnięcia, wszystko wywaliłam na podłogę i się już zbieram pół godziny a w między czasie zjadłam pyzy z mięsem i ze śmietaną:D Już nawet piersi mnie przestały boleć... Najchętniej bym z łóżka się nie podnosiła tyle we mnie zapału do życia :p No ale już się biorę bo niedługo mężuś wróci i dopiero będzie jak nie będzie miał nawet gdzie usiąść :p

Jula gratuluję serduszka :):*
Corazon a jak u Ciebie? Napisz jak się czujesz...

reklama
Jula gratuluję udanej wizyty i usłyszenia serduszka maluszka :-)
Natalia88 z tym zapałem do mycia to zapraszam do mnie, spokojnego pisania mgr.
Madziarra nie przemęczaj się :-)
Corazon byłaś u tego dr? Czy dajesz sobie i fasolce czas?
Gdzie się podziała reszta Mam, na urlopach czy co?

Kania ja jestem... Z nudów siedzę i czytam, ale oczywiście Tymek mi tu paskudzi :-( Jakiś taki nie do życia dzisiaj, a ja sama w domu i wariuję :-( Byliśmy na basenie, bo taki upał, że się wytrzymać w mieszkaniu nie da... Zaraz robię Mu kolację i do spania, a ja trochę odpocznę...

Duphaston już sprzedany :-) Zabka się skusiła :-p

Hej! Wstałam właśnie po drzemce po pracy, kompletnie obdarta z energii jestem, upał nie pomaga. Do tego boli mnie głowa... :/

Zrobiłam znowu sok arbuzowy, z truskawkami. Pyyyyycha!! Jutro znowu kupuję arbuza :)))

Ja już po pierwszej wizycie. Na początku lekarz sie zaklinał, że na serduszko to jeszcze za wcześnie, i rzeczywiście w pierwszej chwili niczego w pęcherzyku nie byłó widać... Ale jak poszukał to znalazłą się mała pulsująca kuleczka i minimalnie ale udało się usłyszeć serduszko:):):) mówi, że dzień czy 2 wcześniej pewnie go jeszcze nie było... Z usg wychodzi, że to dopiero 5tc, 5d więc termin na 3.04 ale to się pewnie jeszcze zmieni więc mam ndzieję, że mogę tu u was zostać... Oczywiście znowu dostałam luteinę i już się boję, że po dodatkowej dawce hormonów zacznie się jazda z wymiotami:( oby nie...
Mru a jak tam u Ciebie?

ps. czy Wy też macie badania na HCV, HIV do zrobienia??? Kurcze w poprzedniej ciąży tego nie miałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry