reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Kiniusia - ja cały lipiec przespałam :) co z pracy wracałam to szłam spać. Jak o 15 byłam w domu, to o 15.30 już spałam. Wstawałam o 18/19, jadłam i o 20 znowu spałam :) Teraz mi przeszło, mam nadzieję, że już mnie tak spanie męczyć nie będzie.

Co do remontów - ja uwielbiam remonty, własnie udało mi się wczoraj rozebrać łóżko na części pierwsze (nawet wyprułam z niego poduchy) i teraz będę szukała jakiegoś nowego obicia (wlaśnie przez remont:)

Evisia - spożytkuj ten nadmiar energii z partnerem, na pewno bedzie zadowolony :D

reklama
Kiniusia - infekcje szybko można wyleczyć, poza tym te tabletki dopochwowe są nieszkodliwe dla dzidziusia.
I się nie przejmuj niczym - kolejny mocz będzie ok :) ja mam krew w moczu (Nie wiem skąd się wzięła, ale lekarz patrzy na mnie podejrzliwie) i coś z tarczycą nie tak, ale podobno dzidzi to nie zagraża, więc tylko dodatkowe badanka:D

Witam Was!!
Nie mam siły kompletnie na nic. Jeszcze mnie przeziębienie złapało i 37 stopni. Masakra!!
Mam do Was pytanie: czy któraś nie chciałaby odkupić ode mnie Duphaston?? Mam 3 całe opakowania i jedno 14 tabletek. Wysyłka gratis :-)

asinka ja moge odkupic:) po jakiej cenie?

kurcze ja jutro mam pogrzeb babci. nie wiem jak wytrzymam na upale z tymi dolegliwosciami.wczoraj w kosciele mi sie slabo zrobilo i mnie moj P do auta prowadzil.

Ostatnia edycja:
Evisia to szkoda, ze nie masz meza przy sobie ;-(

aniulkas Twoja mama ma racje, ze dzidzius jeszcze nie potrzebuje abysmy wiecej jadly, ale to chyba gdzies w psychice siedzi, ze jest sie w ciazy i trzeba jesc.
Ja tez bym non stop cos jadla, ale nie pozwalam sobie na to. Jem tyle co przed ciaza i ani grama wiecej :) dolozylam do menu tylko jablko i kiwi :)

reklama
hej dziewczyny :)
ja dzisiaj juz lepiej i odpukac brzuch dzis nie boli :) ale wczoraj to byla masakra dobrze ze mialam obiad z soboty bo nic wczoraj nie robilam oprocz lezenia i spania. Mialam mezowi robic pulpety do sloikow zeby mial do pracy to ten bol brzucha mi nie pozwolil i musialam dzisiaj po 7 wstac zeby je zrobic. wczoraj przez ten bol bo nie moglam ani siedziec ani lezec tylko tak w pozycji polsiedziacej bylo mi najlepiej. wzielam pol tej nospy forte ale jakos szybko mi nie przeszlo bo jak zasymialam tak gdzies ok 21.30 to mnie jeszcze bolalo :( ale wydaje mi sie ze ten bol spowodowany jest z moimi zaparciami :( niestety nie moge znalezc zlotego srodka zeby sie z nimi uporac :( dzis sproboje suszone sliwki moze to mi pomoze.

Zabka a probowalas na te mdlosci zjesc rano zanim wstaniesz kawalek chceba albo sucharka? mnie strasznie dokuczaly mdlosci a teraz rano zanim wstane to zjem wlasnie sucharka a pozniej zaparzam sobie len i wypijam go przed sniadaniem i jest o niebo lepiej. Wczoraj wlasnie jak wstalam to strasznie bylam glodna i nie zjadlam sucharka ani lnu nie wypilam tylko odrazu pochlonelam sniadanie a pozniej biegiem lecialam do lazienki i mnie meczylo wiec wole sie powstrzymac troche ze sniadaniem i zjesc suchara i len i pozniej caly dzien mam spokoj :)

Do góry