reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Kiniusia - ja cały lipiec przespałam :) co z pracy wracałam to szłam spać. Jak o 15 byłam w domu, to o 15.30 już spałam. Wstawałam o 18/19, jadłam i o 20 znowu spałam :) Teraz mi przeszło, mam nadzieję, że już mnie tak spanie męczyć nie będzie.

Co do remontów - ja uwielbiam remonty, własnie udało mi się wczoraj rozebrać łóżko na części pierwsze (nawet wyprułam z niego poduchy) i teraz będę szukała jakiegoś nowego obicia (wlaśnie przez remont:)

Evisia - spożytkuj ten nadmiar energii z partnerem, na pewno bedzie zadowolony :D

reklama
Kiniusia - infekcje szybko można wyleczyć, poza tym te tabletki dopochwowe są nieszkodliwe dla dzidziusia.
I się nie przejmuj niczym - kolejny mocz będzie ok :) ja mam krew w moczu (Nie wiem skąd się wzięła, ale lekarz patrzy na mnie podejrzliwie) i coś z tarczycą nie tak, ale podobno dzidzi to nie zagraża, więc tylko dodatkowe badanka:D

Witam Was!!
Nie mam siły kompletnie na nic. Jeszcze mnie przeziębienie złapało i 37 stopni. Masakra!!
Mam do Was pytanie: czy któraś nie chciałaby odkupić ode mnie Duphaston?? Mam 3 całe opakowania i jedno 14 tabletek. Wysyłka gratis :-)

asinka ja moge odkupic:) po jakiej cenie?

kurcze ja jutro mam pogrzeb babci. nie wiem jak wytrzymam na upale z tymi dolegliwosciami.wczoraj w kosciele mi sie slabo zrobilo i mnie moj P do auta prowadzil.

Ostatnia edycja:
Evisia to szkoda, ze nie masz meza przy sobie ;-(

aniulkas Twoja mama ma racje, ze dzidzius jeszcze nie potrzebuje abysmy wiecej jadly, ale to chyba gdzies w psychice siedzi, ze jest sie w ciazy i trzeba jesc.
Ja tez bym non stop cos jadla, ale nie pozwalam sobie na to. Jem tyle co przed ciaza i ani grama wiecej :) dolozylam do menu tylko jablko i kiwi :)

reklama
hej dziewczyny :)
ja dzisiaj juz lepiej i odpukac brzuch dzis nie boli :) ale wczoraj to byla masakra dobrze ze mialam obiad z soboty bo nic wczoraj nie robilam oprocz lezenia i spania. Mialam mezowi robic pulpety do sloikow zeby mial do pracy to ten bol brzucha mi nie pozwolil i musialam dzisiaj po 7 wstac zeby je zrobic. wczoraj przez ten bol bo nie moglam ani siedziec ani lezec tylko tak w pozycji polsiedziacej bylo mi najlepiej. wzielam pol tej nospy forte ale jakos szybko mi nie przeszlo bo jak zasymialam tak gdzies ok 21.30 to mnie jeszcze bolalo :( ale wydaje mi sie ze ten bol spowodowany jest z moimi zaparciami :( niestety nie moge znalezc zlotego srodka zeby sie z nimi uporac :( dzis sproboje suszone sliwki moze to mi pomoze.

Zabka a probowalas na te mdlosci zjesc rano zanim wstaniesz kawalek chceba albo sucharka? mnie strasznie dokuczaly mdlosci a teraz rano zanim wstane to zjem wlasnie sucharka a pozniej zaparzam sobie len i wypijam go przed sniadaniem i jest o niebo lepiej. Wczoraj wlasnie jak wstalam to strasznie bylam glodna i nie zjadlam sucharka ani lnu nie wypilam tylko odrazu pochlonelam sniadanie a pozniej biegiem lecialam do lazienki i mnie meczylo wiec wole sie powstrzymac troche ze sniadaniem i zjesc suchara i len i pozniej caly dzien mam spokoj :)

Do góry