reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

witam... w końcu troche moge w necie pobuszowac. Pierwszy dzien bez wiekszych mdłosci miłeuczucie. Od rana nawet spacerek ze synkiem był teraz robie krokiety. No i szukam dobrego miejsca w trójmiescie na wczasy w pazdzierniku troche jodku nie zaszkodzi hehe

W ciąży wiem ze depilacja depilatorem odpada zabraniaja tego nawet lekarze bo taka depilacja powoduje skurcze macicy wiec zostaje tylko maszynka. U mnie musze golic nogi co dwa lub trzy dni bo mam ciemne i zaraz widac.

CORAZON duzo słodyczy dla córki :-) chyba bedziemy miec chłopaków bo ja przed ciaza uwielbialam czekolade w kazdej postaci a teraz nie moge patrzec na nia. W 1 ciazy tak mialam i byl syn. Kwasne bardzo dobrze smakuje ogóraski kapustka i wszystkie kasne soczki mniami:-D

reklama
Ewelinka kawa rozpuszczalna jest najgorszą z kaw bo to chemia. Ja piję słabą z ekspresu z mlekiem. Latte.Herbaty czarnej nie piję..Bez kawy nie funkcjonuję.Głowa mnie boli a mam migreny.

Królowa Golę się tylko maszynką.

Blanx i u mnie się chyba zaczynają.Oby nie:no:

Cześć Wam w poniedziałek :) mam takiego lenia od rana że dopiero się ubrałam... :p Katicz twierdzisz, że smaki zdradzają płeć? Ja ciągle słodkie wpierdzielam. Snikerssy i czekolade mogłabym cały dzień jeść bez końca! :)

To akurat nie ma znaczenia...z córką w pierwszej ciąży nie jadłam słodkiego tylko pizzę, sushi i owoce...
A teraz wcale nie kwaśne mi wchodzi a mięso, chleb i wędlina...ooo i fasolka szparagowa, kalafior.

Corazon wszystkiego naj naj naj dla córki z okazji urodzin.
A co do smkaków i płci to raczej nie ma nic w tym wspólnego, ale to tylko moje skromne zdanie.
Jeszcze godzina i do domu, normalnie nie będę nic dziś robiła.

madziara, corazon
ja też częsciej mam smaka na warzywa owoce, chociaz i na żeli które to mąz musiał mi kupić, na 3 bita( ciasto włąsnego wyrobu )
fasolka mogłaby byc co dzien.
za miesem nigdy nie przepdałam, ale staram się jeść to co do tej pory czylii i jogurty, i owoce nabiał ( ser biały żółty...)

A czy wy dziewczyny macie problem z cerą, bo ja co dzień jak wstane kolejny syfek mi wyskakuje i maz mowi ze chyba zbrzydne przez ta ciaze, nigdy nie mialam tradziku... pojawiło sie pare krostek jak przestałam brac tabletki ale to przez zmiany hormonalne...a teraz masakra tez sie zmienia ilosc hormonów, ale czy moze macie jakies sprawdzone metody by pozbyc sie bolacych syfków...

Cześć Dziewczyny
Nie wiem czy mnie pamiętacie - pisałam przez chwilę i wyjechałam na 1 tyg w delegację Wróciłam w czwartek ale jakoś nie było okazji żeby się z wami przywitać. Zabieram się za czytanie zaległości ale najpierw chciałam się pochwalić że serduszko mojego maleństwa bije jak szalone :)

blanx199 ja ostatnia miesiączkę miałam 11 maja a do zapłodnienia doszło ok 06.06 sam mój lekarz powiedział, że niewie jak to możliwe a jednak jesteśmy jakimiś ewenemantami :-Dwedług miesiączki termin miałam na 15 lutego a z badania 7-8.03 co do półpaśca to moja znajoma w ciąży wyleczyła go lekami homeopatycznymi oczywiście pod opieką homeopatki :-)
gosiulek73 ja pije kawe rozpuszczalna i w pierwszej ciąży też piłam lekarz kazał ;-)podobno nawet jakieś badania na ten temat były robione

corazon dużo uśmiechu dla twojego skarba z okazji 5tych urodzin :-) mój Nikoś jest w tym samym wieku

Cześć Dziewczyny
Nie wiem czy mnie pamiętacie - pisałam przez chwilę i wyjechałam na 1 tyg w delegację Wróciłam w czwartek ale jakoś nie było okazji żeby się z wami przywitać. Zabieram się za czytanie zaległości ale najpierw chciałam się pochwalić że serduszko mojego maleństwa bije jak szalone :)

super, że wszystko ok :-D

reklama
Co do preferencji smakowych też nigdy nie przepadałam za mięsem i nawet nie próbuję jeść na siłę Wybieram zdecydowanie owoce, nabiał i węglowodany (niestety).
Twarz też mi zsypało ale babcia mówi, że to na dziewczynkę ( mnie to cieszy).
Ja dziś wybieram się do reumatologa z moimi biednymi spuchniętymi kostkami. Ginekolog twierdzi, że to nie od ciąży i podejrzewa zapalenie stawów lub co gorsza żył i jakiś zakrzep.

Do góry