Makunia spacerek się wczoraj udał? u nas skoki to chyba jakoś łagodnie mały przechodzi
bo raz na jakiś czas dużo śpi i chyba tak u niego objawia się skok rozwojowy
.
Deizzi kierunek ciekawie brzmi
fajnie masz że możesz z chłopcami się opiekować
. My niestety mamy mieszkanie na kredyt, a mój mąż zarabia tyle że akurat wystarczyło by tylko na ratę
więc ja też muszę pracować
.
Betina fajnie że marchewka smakowała Pawełkowi
wczoraj popołudniu wybrałam się z chłopakami do Auchana(jedyny większy sklep blisko nas) i chciałam kupić małemu też kilka słoiczków i samej marchewki nie było.
Truskafffka miłych przygotowań i udanej imprezki
by będziemy robić chrzciny w ostatni weekend sierpnia, ale jeszcze nie wiem gdzie
bo wszystko zależy ile przyjedzie osób ze strony mojego męża (Piotrek ma 5 rodzeństwa i wszyscy mieszkają daleko, więc trzeba pomyśleć o noclegach dla wszystkich). U nas impreza albo będzie w Pucku, albo w Gdańsku, w ten weekend mamy ustalić kto przyjedzie i wtedy podejmiemy decyzję. Dobrze że mamy już chrzestnych bo z tym był problem
ale zgodził się Piotrka brat i kuzynka
są oboje o rok młodsi od Piotrka, a Aldona ma już 18 letnią córę z 6 marca
, a brat syna 12 letniego też z 6 marca jak Mariuszek
Asinka tulimy Was mocno, szkoda że musicie przechodzić przez to wszystko, ale może zaraz się wyjaśni dlaczego Ninka nie przybiera na wadze.
Kaniu współczuję nocki. U nas żłobek rok temu jak go otworzyli kosztował 600zł plus wyżywienie, od stycznia kosztował już 650zł, a teraz od września ma kosztować 700zł. Jaśka przedszkole 580zł plus wyżywienie. Więc od maja to będzie niezły wydatek. Dobrze że na razie za samo przedszkole będę tylko płacić.
U nas dziś gorąco, mieszkanie ogarnięte, obiad też mamy, zaraz pranie jeszcze musze powiesić i idziemy na dwór, bo Jasio na powietrzu spokojniejszy