reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Hej hej
Nie nadrobię, za dużo postów:no: Nie zaglądałam, miałam lekkiego doła przez ostatnie 2 dni. Gin potwierdził ciążę (maleństwo kilka mm, serduszko bije) i założył kartę, ale ostrzegł, że ciąża zagrozona, bo odkleja się troboflast (?), tj. przyszłe łożysko. Dźwigałam, podrzucałam synka to mam za swoje:-( Siedzę na d... i muszę ignorować wyciągnęte do mnie łapeczki mojego dziecka. DObrze, ze babcia dopieszcza małego. Najbardziej wkurza mnie to, że to 3 ciąża i trzecia zagrożona od początku. Zawsze coś, zawsze coś... Nie plamię, więc mam nadzieję, ze wszystko się przyklei i będzie dobrze. Ajjjjjjjjjjjj

napewno będzie wszystko ok, zobaczysz :-D

reklama
aniulka, nie dzwoniłam, muszę się zebrać i to zrobić. Zaczekam jednak do poniedziałku po wizycie u lekarza i jeśli będzie wszystko ok to zadzwonię :) Śliczny bucik!

Ulkan, gratulacje!!!

Kociatka współczuję stresu. Najważniejsze, że Maleństwo ma się dobrze, oszczędzaj się i wszystko będzie ok.

Ulkan gratulację, super że serduszko udało Wam się zobaczyć:-)

Aniulkas bucik śliczny, widać że uzdolniona z Ciebie bestia:-)
Ja w pierwszej ciąży zaczęłam na drutach robić, udało mi się nawet pokraczne 2 sweterki stworzyć:-D teraz nawet nie próbuje, limit czasu wolnego wykorzystuję na forum

Co do zmęczenia, to wczoraj po sprzątaniu tak się fatalnie czułam, że w łóżku już o 21byłam, dziś lepiej ale i tak już zmęczenie daje się we znaki więc pewnie o 23 już będę pod kołderką, gdzie zwykle to jak przed 1 udało mi się położyć to był wielki sukces;-)

Dobrej nocy Kobietki, śpicie spokojnie nich Maluszki rosną zdrowo
Madzia życzę nocy bez snów, a przynajmniej bez koszarów;-)

Kociatka współczuje :-* uważaj na siebie i odpoczywaj ile sie da :-) super ze masz mamę do pomocy.
Z każdym dniem nasze dzidziole są coraz większe :-) jupi! Potrzebuje ktoś trochę pozytywnej energii i pozytywnego nastawienia? Mogę sie podzielić bo mam go bardzo dużo. Może coś ze mną nie tak ;-(

ulkan gratuluje :)
kociatka lez i odpoczywaj a napewno bedzie wszystko dobrze ;-)
aniulkas buciki super :-) masz talent :-)
mnie wczoraj strasznie wymeczylo od popoludnia. jeszcze o 22 sciskalam kibelek:baffled:dziwny smak w ustach mam bleee nic mi sie nie chce:baffled:

Bry :-)
Ewelinka
dziękuję, mnie zastrzyk pozytywnej energii zawsze potrzebny :-) Wiesz tego nigdy za wiele.
Jula dlatego ja na razie nikomu w rodzinie nie mówię ;-)
Aniulkas cudny ten bucik, zdolniacho :-)
Ulkan gratuluję usłyszenia bijącego serduszka :-)
Kociatka trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i nie martw się bo tak będzie.
U mnie też trzecia i też zagrożona.
Jak tam Madziarra i Heledorka ???
Żabka jejku współczuję rozmów z muszlą :-(

Dziewczyny co do zdolności... to chyba jednak mam wiele rzeczy robie... kolczyki naszyjniki robiłam bransolretki..teraz jednak tylko kolczyki... szyłam etui na telefony, broszki z filcu... no i teraz szydełko... :)
dawno nie miałam go w ręce, chyba ostatnio na zajęciach w podstawówce :D hihi
dzis zrobie drugiego bucika i moze czapeczke :)

Ulkan gratulacje!! :*
Kociatka nie martw się, teraz będziesz o siebie dbała, bardziej na siebie uważała i będzie okej. Trzymam kciuki! :):*
No no dziewczęta mój pierwszy poranek bez papierosa :) wstałam o 7, trochę się pokrzątałam, zjadłam kanapeczki z szynką, serkiem i pomidorkiem i zaraz idę z pieskiem na siusiu.
Wczoraj dostrzegłam, jakiego mam wspaniałego mężczyznę :) Wrócił z pracy, przyniósł dwa opakowania cukierków z Verbena szałwie i melise i stwierdził, że one nam od dziś zastąpią papierosy :D Czyli postanowił spróbować ze mną :) Narazie nie jest najgorzej... trzymam się. Obym w tym wytrwała, a u Ciebie heledorka jak idzie?

Od wczorajszego wieczora nic mnie nie boli, nic mnie nie kłuje, nic mnie nie mdli... Wiem, że powinnam się cieszyć że tak fajnie to przechodzę... ale ja sie martwię... :p czekam z niecierpliwością aż brzuch znowu zacznie kłuć w dole... :p

Asinka jak po wizycie?

reklama
Do góry