reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

madzik, ja nie wiem czy Ty widziałaś moej zdjecia z chrzcin, ale ja własnie mam tam sukienkę z cheeroke :tak: Polecam, były rózne rozmiary i kolory (kusił mnie fiolet albo zieleń). Sukienka jest strasznie wygodna i fajnie się ją nosi. Ja kupiła dwie i zapłaciłam 80 zł bo jakas wyprzedaż była. Będą też jak w sam raz do pracy:-D

My idziemy dziś na piknik do znajomych, dzieciaki będa miały basenik z wodą, rodzice już tam swoje inne atrakcje :)

Ostatnia edycja:
reklama
oj a ja nie mam kiedy was nadrobić ciągle wpadam tylko na chwilkę, dziś też ... :-(
chciałam się tylko pochwalić, że dostałam paczuszkę z hippa, chyba jako ostatnia :-D:-D ale się ciesze, bo nie pamiętam żebym im ankiete wysyłała :confused: no ale cóż, ważne że jest ;-)
ok wracam na grilla bo mi wszystko zjedzą
trzymajcie się;-)

Meldujemy się z powrotem w domu, wrócilismy znad morza!!!:-)Tadzio byl grzeczny w podróży i nad samym morzem (choc z nim nie plazowalismy, za mlutki jeszcze jest no i ten wszędobylski piach), dziadek z babcią niestety uparli się go nosic na rękach:baffled:ale chyba się nei przyzwyczaił. Poza tym powietrze na niego tak podziałało, ze je jak wsciekly, potrafi wypic naraz 200 ml...

Kurde ale tu pustki!!!!
Myslalam ze bede miala troche do nadrobienia.
Byla u mnie dzis kolezanka ta w ciazy co kiedys wpadla na chwilke i gadalismy 5h,sobota zleciala szybciutko.
Teraz znow wpadla kolezanka z chlopakiem i znow sie goscimy:-D:-D:-D.

Wkurzona bylam bo caly dzien mi net nie dzialal:baffled::wściekła/y: a teraz zajarzyl:-)

Mooniksuper ze urlopik sie udal!!!!

O mój boże gdzie wy wszystkie się podziewacie??????:-D:-D:-D
Ja siedzę w oknie i podziwiam fajerwerki dzisiaj u nas jest festiwal piękne są a ja mam super bo widzę je z okna,syn z małżem poszli je oglądać a mnie okienko zostało,mała spi dobrze że te wystrzały mi jej nie budzą :-)
Poczyniłam dzisiaj mam nadzieje ostatnie zakupy przed wyjazdem jutro zaczynam pakowanie muszę do poniedziałkowego wieczoru zdążyć ;-)

Witam wieczorkiem,
ale puściutko tutaj:szok:.
My dziś mieliśmy bardzo udany dzień. Do południa byliśmy na małych zakupach, potem poszliśmy na polską mszę do kościółka, a potem na festyn do miasta. Było bardzo fajnie. Dominik zadowolony, mąż też, bo była wystawa samochodowa korwet. Teraz troszkę odpoczywam.
Maniulka mój mąż własnie wyszedł na pokaz fajerwerków, ma byc jeden z największych w Niemczech:tak:i za chwilę się zacznie, a ja mam zamiar z okienka podziwiac:tak::-D. Ojej ale Wasz wyjazd już blisko:szok:

rzeczywiście, pustki ostatnio... pewnie dlatego, że weekend.:-)
my wczoraj pół dnia sprzątaliśmy, mąż malował te ławki, które robili z moim tatą, a dziś głównie u rodziców....

zebrałam się wkońcu za wywoływanie zdjęć... także wrzucam na stronę do wywołania, ale jeszcze masę mam do przejrzenia...

reklama
Do góry