reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Sara........(*)

Karolka, Adi też dzisiaj sam nie wie czego chce, raz się śmieje, za chwile płacze...a do tego ślini się tak, że bluzke ma po sam brzuch mokrą....:szok:

Dziewczyny a gdzie jest ATsonia?

Zwariuję chyba! Gabrysia dziś jest strasznie marudna. Nic jej nie pasuje...
Ja się też zastanawiałam ostatnio gdzie się podziewa....może jakiś niespodziewany urlopik?
Co do marudzenia to Lenka też dziś aniołkiem nie była, na szczęście już wykąpana i zasnęła.
Jakiś taki dzień nasze maleństwa miały

Jutro zostawiam Gabrysię pod opieką koleżanki i muszę dokończyć badania do mgr i zarejestrować się w Urzędzie Pracy. Mam stresa! Gdyby M. z Gabi został nie bałabym się. Kurcze! To zajmie mi jakieś 3-4godzinki więc długo:baffled:

jak nie urok to....
dzisiaj byłam u lekarza ginka - u mojego po porodzie byłam już 2 razy, ale pomruczał coś pod nosem, a ból i krwawienia nie minęły

poszłam więc do innego i okazało się że na pęknięciu (wew, pochwy) urosło mi wielkie "dzikie mięcho" które nie pozwalało się wygoić - mam nadzieję że teraz będzie lepiej - a darłam się jak opętana na fotelu :szok:
a najśmieszniejsze że dzięki temu mam jeszcze szwy, które teraz powinny powypadać :baffled::baffled::baffled:

Kitki, bardzo bym chciała, nie wiem jak to wyjdzie, biorąc pod uwagę moje problemy ze zwolnieniem na końcówkę ciąży :baffled: Na gina chyba nie mam co liczyć, moze na pediatrę bo to kobitka młoda jest.

EVE - ale to zwolnienie to powinno byc chyba od pediatry a nie gina, tak mi sie przynajmniej wydaje, mi łatwiej by było sprawe z ginem załatwic, ale trudno pogadam z pediatra jak trzeba. Uważam ze warto powalczyc o ta dodatkowa godzine

reklama
Sandra ostatnio też bardzo mi ulewa... może dlatego, że zrobiła się bardzo ruchliwa i po jedzeniu zaraz przewraca się na brzuszek:baffled:
O ślinieniu nie wspomnę... już od dwóch miesięcy ślini się jak buldog i wszystko wokoło moczy :tak::-)
Poza tym jest jakaś rozdrażniona i płaczliwa... mam nadzieję, że nic się nie przyplątało...tylko tak na nią działają te upały. Jutro idziemy na szczepienie, więc będę wiedziała coś więcej.

Karolka będzie ok.

Do góry