reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
wiem, ze mam 3 dni, ale się martwie, ze to będzie trwało i trwało...wizyt juz nie mam u gina, nie mam zadnej położnej pod tel ani nikogo i troche się denerwuje bo co tu robic jak coś albo jak nic się nie będzie działo. Powiedzcie mi , czy na ktg trzeba się zapisywać? Planuje pojechać w piątek do szpitala gdzie bede rodziła, i nie wiem jak tam z zapisami czy poprostu pojechac i zrobią bez problemu????

Nika nie wiem jak w Warszawce ale w Krk jedziesz do szpitala i mowisz ze chcialas ktg, a jak pytaja dlaczego sie zglosilas to albo mowisz ze lekarz ci kazal albo ze np. slabo czujesz ruchy dzieciaczka. Nie slyszlalam o sytuacji zeby odmowili- przeciez nie moga ;-)

Nika jak im powiesz, że "musisz" to ja bym nie liczyła na dobrą reakcję. Wydaje mi się, że jak powiesz, że Ci minął termin i chcesz się upewnić, że wszystko w porządku to nie powinni robić problemów. A czemu chcesz robić ktg od razu tego dnia na którego masz termin? Mi lekarz powiedział, że o ile wszystko będzie oki to na ktg mam się zgłosić dopiero w tydzień po terminie .....

Modroklejka, no pomysł na książkę "nie z tej ziemi" bym powiedziała, choć z drugiej strony, jak najbardziej z ziemi :-D:-D:-D, tylko czy taka książka jest rzeczywiście maluchowi potrzebna, czy to może tak "dla jaj"??

Ostatnia edycja:
No dziewczyny malutko was zostalo zycze szybkich porodow i bardzo łatwych malo bolesnych jesli to mozliwe a przede wszystkim zdrowych dzieciaczkow

A tak ogolnie melduje ze zyjemy i o was pamietamy:-)
Malutka coraz wieksza przez 3 tygodnie rowno przybralo rowny kilogram to byl dla mnie szok:szok:i ma juz 57 cm kolejny szok dlatego te ciuszki takie juz cos za male sie robia:szok: super ma juz teraz 4 100kg rece powoli cierpna od noszenia mamy juz za soba pierwsza sapke(katarek) pierwsze odparzenia pieluszkowe:-(ale juz na to wszystko mamy mascie itp wiec teraz nic nas nie zaskoczy:-D
Mala jak zawsze spi je srunie itp je za trzech i ma juz 6 tyg hura:-):happy::-p:tak::-D:rofl2: narazie brak kolek oy tak do tych 3 miesiecy pocieszam sie ze tylko pozostalo poltora miesiaca i skonczy 3 miesiace hehehe:-D wtedy z gorki
Pozdrawiamy i calujemy serdecznie:-)

reklama
Do góry