reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

niby tak narzekaja na polske ale tam to chociaz porzadnie badania wszystkie porobia. no ale juz sie nie denerwuje. rozmawialam z kilkoma dziewczynami ktore rodzily w norwegii i one twierdza ze nie ma co narzekac bo usg wcale nie jest takie dobre dla dzidziusia.. ok z tym sie zgodze ale badanie ginekologiczne to chyba szkodliwe nie jest..;-) no i przekonaly mnie chociaz tym ze opiekuja sie w szpitalu wspaniale:-) mam nadzieje:tak:

reklama
Ja padam z nóg... właśnie skończyłam kroić sałatkę jarzynową- taką najzwyczajniejszą z gotowanych ziemniaków, jajek...itd. Miałam na nią straszną ochotę. Teraz pałaszuję:-)
Truda gratuluję rozpakowania- fajnie że jesteś już po... też bym chciała
Miotlica współczuję bólu ząbka- dla mnie to najgorszy ból jaki może być, a zwłaszcza w ciąży kiedy nie można wziąć nic co choć troszkę go przyćmi. Ja w pierwszej ciązy tak pocierpiałam.

Jak się już porządnie objem to śmigam do łóżeczka:tak:
Karaluchy pod poduchy, pa!

Hi hi dopiero nadrobiłam wątek główny ;-) ale się dzisiaj rozpisałyście :tak:.
Ewelcia i Truda witam na forum :tak::-)
Ja dzisiaj byłam u ginekologa, zrobił mi usg i mała waży 2500 więc chyba taki średniaczek z niej ;-)

O rany wchodze na glowny watek a tu o paczkach...:-D
To ja od razu stad uciekam bo po cc ciagle na lekkostrawnej diecie mam byc...
:-p

Ja mam nadzieję że pączki już mi się znudziły :-D tak samo w sumie jak jedzenie czegokolwiek :tak: w ostatnich dniach to prawie cały czas jadłam, a dzisiaj to mogłabym mieć dzień głodówki ale zjadłam trochę obiadku bo mąż mi kazał he he

Hi hi dopiero nadrobiłam wątek główny ;-) ale się dzisiaj rozpisałyście :tak:.
Ewelcia i Truda witam na forum :tak::-)
Ja dzisiaj byłam u ginekologa, zrobił mi usg i mała waży 2500 więc chyba taki średniaczek z niej ;-)
Ty to masz szczęście, a mi od listopada nie zrobił USG. Teraz mam wizytę za tydzień, tzn mam przyjść na KTG, a Ty kiedy masz do Niego przyjść??

byliśmy dzisiaj u rodzinki - urodziło im się dzieciątko 2 tygodnie temu - synalek najpierw był mało zainteresowany, dopiero na koniec głaskał, dotykał. W drodze do domu opowiadał wrażenia - że już nie może się braciszka doczekać że taki malutki, słodzio "jak pierniczek" że będzie go delikatnie nosił itd... mam nadzieję że mu się nie odwidzi ;-)
niestety tortu bezowego znów nie dostałam od męża - moja chęć sięga zenitu i jutro muszę ale to muszę go pożreć (może część schowam do zamrażarki jak mi nie będzie miał czasu znów kupić będę wyciągała ze schowka...:crazy:;-))

Miroslawa to w takim razie nie jestem sama... ja rowniez ostatnio mialam robione usg w listopadzie i ich zdaniem juz nastepne jest nie potrzebne.. :-( no ale nie bede zanudzac juz dzisiaj o tym pisalam
;-)

reklama
Miroslava ja mam przyjść 20 marca (jeżeli do tego czasu nie urodzę ;-)) na ktg. Hmm dziwne że nie zrobił Ci usg tydzień temu :baffled:. Ja jak wiesz też miałam mieć wizytę tydzień temu, ale że w międzyczasie byłam u niego z swędzeniem to miałam dopiero dzisiaj. Hmm może za tydzień zrobi Ci również usg.

Do góry