Cześć dziewczyny!!!
ja dzisiaj się leniłam cały dzień, nic mi się nie chciało, nawet sobie pospałam:-)
Wczoraj się wkurzyłam na moją teściowa, bo wspomniałam jej, że mnie ta skóra tak swędzi i że tabletki mi nie pomagają, i że chyba ginek bedzie mi musiał zapisać mocniejsze, a ona na mnie, ze ja zadnych tabletek nie powinnam brać, bo Emila( moja głupia szwagierka) powiedziała....ble ble ble... A ja jej na to, ze jakby Emila była taka mądra, to w ciąży nie chodziłaby obrabiać do chlewa(mają gospodarstwo) lepiej by się odzywiała itp, a dzięki temu jak o siebie dbała urodziła wcześniaka, więc niech sie odemnie odwali, a ja słuchać będę lekarza i swojej intuicji, a nie ich...A mój kochany teść na szczescie mnie poparł:-)
Wogóle to wczoraj się wykończyłam, cały dzień pikłam, gotowałam itp, potem zostaliśmy zaproszeni na urodziny chrześniaka męża, a że nie mieliśmy prezentu, to jeszcze pojechaliśmy na zakupy, wieczorem poprostu byłam up...
Ewelcia, fajnie, że już jesteś w domciu, teraz z dnia na dzień przyzwyczaisz się do nowej sytuacji i będzie wszystko w porządku
:-)