reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Dzięki Dziewczyny :) Ciężko sie wpasować w rozmowe od tego momentu ale sie staram :) siedze i przeglądam wszystko ehh :) Marcóweczki bardzo aktywne :) super

Odnośnie przygotowań jak tam sprawy? Ja już mam teoretycznie wszystko a czy praktycznie też to sie okaże :)
a u was?zakupione poprane poprasowane??

reklama
Ewelcia wiesz co ja doszłam do wniosku ze boje sie używać kołderki ...... wiem może to i dziwne awaryjnie mam gotową - przygotowanie do wsadzenia do łózeczka zajmie 5 minut, ale wydaje mi sie ze rożek bezpieczniejszy ot co..... taka moja obawa ze sie przekręci gdzieś i przydusi :///

A dzidzia pierwsza :) i panikuje ze wszystkim tylko porodu sie doczekać nie mogę :)

no moja tez pierwsza i tez sie boje,ale juz chyba nie porodu tylko tego co bedzie po.Dotarlo do mnie ze nie mam wyjscia dzidzie musze urodzic,a ze bedzie bolalo to wiem ale pocieszam sie ze bedzie dobrze.
Ja tez mam wszystko naszykowane,poprane poprasowane,teraz tylko musze czekac na dzidzie:-):-):-).

Witam nowa foremke:-)
Kotlety juz zrobione ,juz jednego nawet wcielam:sorry2:,a teraz pozeram miseczke lodow:-D
Ewelcia ja rozloze lozeczko za 2 tygpdnie,jutro zaczynamy malowanie wiec bedzie na swiezo.Mam zamiar zalozyc tylko przescieradelko,podusie"klin" i kocyk ,rozek przyda sie zlozony obokw razie czego;-),aha no i ochraniacz zamontuje i to wszystko:-)
Modroklejka to widze ze bedziemy mialy dzieci podobnej wagi.
Dziewczyny nie ma co sie przejmowac -wezmiecie w ramiona dzieciatka i poczujecie ze wszystko wiecie -instynkt sam podpowie co i jak.

Ostatnia edycja:
hehe :) no to Ewelcia mamy podobne podejście :) a ja sie tego porodu wręcz nie mogę doczekać bo z jednej strony już jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądało, ciekawa kontaktu z dzieckiem i całej tej otoczki z drugiej strony sie tego boje - bo jak ja sobie poradze , czy wszystko będzie ok itd.......
a mam pytanie do Ciebie jeśli mogę w jakim jesteś wieku?

krlnk, ja jeszcze dzisiaj robiłam zakupy na Allegro, ale takie bardziej dlamnie. Zamówiłam sobie gatki z siateczki wielorazowe, wkładki laktacyjne, emulsje do hig. int., chusteczki do hig. int. i takie tam... A muszę jeszcze dokupić kilka rzeczy dla małego w aptece, no i jakiś kocyk, ale to może uda mi się jeszcze w tym tygodniu.
Co do ciuszków, to wszystkie są wyprane, wyprasowane i czekaja w szafce:-)
Mam to tak samo jak Ty, nie mogę się doczekać, zeby juz przytulić maluszka, no ale niech jeszcze posiedzi w brzuszku jak mu tam dobrze:-)

ewelcia nie spojrzałam dokładnie na nicka :) ja mam 21 :)
M*R* witam i ja :)
Miroslava mi właśnie brakuje paru rzeczy z apteki i klina do łózeczka :) i chyba tak to wszystko posiadam :)
Łóżeczko złożone odkąd zostało przywiezione do domu :) tyle ze prześcieradełko ani nic nie nałożone ani nawet materac nie odfoliowany zeby sie nie kurzyło czekając :)

reklama
Moje wypelnienie do poscieli smierdzi octem:eek:wlasnie dzis wietrzylam i jutro jak bedzie pogoda to tez.Wynioslam na dwor a co:nerd:

Do góry