anita&maciek
Wdrożona(y)
Siemka mamusie!!!
Ja to w ogole dzis spać nie mogłam z wrażenia..
Moja znajoma-->ktora poznalam w szpitalu na Patologii Ciąży,
Przyszla na odział w 29tyg z rozwarciem na dwa palce i skrocona szyjka..niestety bylo juz za pozno na zalozenie szezwka..i musiala byc w szpitalu na tabletkach az do 37tyg..tak ze sporo czasu..-cale swieta,sylwester..
Jak wyszla ze szpitala (12.01.09) kazali jeszcze przynajmniej 10dni lezec zeby donosic coreczke..a termin miala na 16lutego..
No i wczoraj dostałam od niej sms-a z wspaniala wiadomoscia!!
"Juz jestem po porodzie..mala wazyla 2700 i miala 51cm"
Pojechalismy z mężem wiczorem do szpitala i zobaczylismy jej sliczna kruszynke..
JAK JA ZOBACZYLAM TO AZ MI SIE LEZKI ZAKRECILY W OCZACH!!!
Tez juz tak chce!!!!
Kazda z nas juz nie moze sie doczekac i odlicza ostatnie dni!!
A nasza Juleczka to w ogole kopie..
Mam nadzieje ze jak pojde do szpitala 16.02 na zdjecie szewka to tam juz wtedy urodze
Tym bardziej ze nasza mala juz 3tyg temu miala 2kg na USG
Pozdrawiam!!!
Ja to w ogole dzis spać nie mogłam z wrażenia..
Moja znajoma-->ktora poznalam w szpitalu na Patologii Ciąży,
Przyszla na odział w 29tyg z rozwarciem na dwa palce i skrocona szyjka..niestety bylo juz za pozno na zalozenie szezwka..i musiala byc w szpitalu na tabletkach az do 37tyg..tak ze sporo czasu..-cale swieta,sylwester..
Jak wyszla ze szpitala (12.01.09) kazali jeszcze przynajmniej 10dni lezec zeby donosic coreczke..a termin miala na 16lutego..
No i wczoraj dostałam od niej sms-a z wspaniala wiadomoscia!!
"Juz jestem po porodzie..mala wazyla 2700 i miala 51cm"
Pojechalismy z mężem wiczorem do szpitala i zobaczylismy jej sliczna kruszynke..
JAK JA ZOBACZYLAM TO AZ MI SIE LEZKI ZAKRECILY W OCZACH!!!
Tez juz tak chce!!!!
Kazda z nas juz nie moze sie doczekac i odlicza ostatnie dni!!
A nasza Juleczka to w ogole kopie..
Mam nadzieje ze jak pojde do szpitala 16.02 na zdjecie szewka to tam juz wtedy urodze
Tym bardziej ze nasza mala juz 3tyg temu miala 2kg na USG
Pozdrawiam!!!