reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

moja fasolka jest bezlitosna;-)myślę , że będzie dziewczynka bo z Kubusiem tak nie miałam, ale każda ciąża jest inna zobaczymy:-) Ja przyjade napisze jak nam poszło i jaka była reakcja. Buziaki kochane:-)

a ja z mala mialam mdlosci ale zero pawikow , a teraz mam pawiki i mega mdlosci i mysle z eto synek :-)

sofik a powiedz mi dlaczego ja nie moge wkleic wiecej suwaczkow niz dwa?

kurde tego to nie wiem ajaki kod wstawisz??? bo ja ten pierwszy

reklama
dzięki ZQo za podpowiedź, pisałam wcześniej, że dopiero sie uczę :)

Własnie a powiedziałyście już rodzinom? rodzicom, teściom, dziadkom,koleżankom itd?
Ja do tej pory tylko moim rodzicom i teściowej, boje się troche zapeszać, chociaż język swędzi, żeby sie pochwalić światu.A jak powiedziałyście przyszłym ojcom? Ja swojemu mężowi podarowałam książkę pt "Serce taty" w środku wkleiłam pozytywny test i napisałam kilka słów o tym jak ważny jest także dla dziecka. Bardzo był zaskoczony, zrobiłam mu zdjęcie w chwilii kiedy otweirał książkę i kiedy je wywołam wkeję je do książki, żeby maluch kiedyś zobaczyl jak to wyglądało.
To jak u Was było?

P.S. czuję się juz troszkę lepiej, kryzysy mam rano i wieczorem, środek dnia jakoś przezywam.

ja najpierw zrobiłam test ale 2 dni po spodziewanym@ i wyszedł negatywny :crazy: ale ze miałem regularne@ to czułam ze jestem w ciąży i kupiłam śliczne różowe(hehe) buciko-skarpetki dla dzidziulki później poszliśmy z mężuniem do lekarza i potwierdził choc było tak wcześnie ze nie był pewien i kazał przyjśc za tydzień żeby było na pewno pewne ;-) następnego dnia mój m wyszedł coś załatwiac i ja wysprzątałam calutkie mieszkanie żeby nigdzie nic zbędnego nie leżało(czytajcie książki, gazety itp.) następnie postawiłam te butki na środku stołu a on jak wszedł słuchajcie gamoń ich nie zauważył:baffled: dopiero później i pyta się co to?może nie było to super ekstra wyszukane i wymyślne ale szczere :tak:

no u mnie niestety nie było ani zaskoczenia, ani niespodzianki...brałam leki i musisłam jak najwczesniej wiedziec o ciazy wiec 7 dni po owluce zrobiłam bete i wiedzielismy....

moris....suwczek wstawiasz następująco (bede pisała co masz po kolei klikac)...ustawienia-rózowy pasek pod napisem baby boom, potem edytuj sygnature-panel z lewej strony-pojawia sie duze białe pole i tam wklejasz bb code z wyprodukowanego wczesniej suwaczka....potem robisz zapisz sygnature i gotowe!

cieszę się że moge się z kimś przeżywać to samo. :-) Ja jestem w ósmym tygodniu ciąży ale mam straszne obawy bo w kwietniu okazało się że moja ciąża jest martwa i nie stety łyżeczkowanie.:-( Szybko się pozbierałam i postanowiłam znowu spróbować i udało się. :-) W poniedzałek mam wizytę u swojego ginekologa i strasznie się boję ale dla swojego mleństwa zrobie wszystko. Pozdrawiam Was dziewczyny!!!!

Modroklejka - ja właśnie wszystko zrobilam tak jak piszesz i nic :(

Gosia8112 - ja też się cieszę, że mogę z wami podagać, poczytać co myślicie, bo nikt tak nie zrozumie ciężarówki jak druga ciężarówka

reklama
Do góry