reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Cześć Dziewczynki!!!
Justynko, wracaj do Nas szybko, a najlepiej z maluszkiem:-)

Dziewczyny, ja teraz też nie miałam robionego WR, tylko podstawowe badania krwi i moczu plus HBS. Wogóle mój ginek ostatnio robił mi USG w listopadzie, a z tego co wiem to powinien mi zrobić jeszcze przed porodem, a on wspomniał tylko, ze mam przyjść 27 na KTG.... ciekawe co potem powiedzą w szpitalu jak pójdę rodzic....

reklama
Eve ja ostatnio jak bylam na wizycie u lekarki to mi powiedziala ze jezeli bede miala bardzo silne bole glowy (z przodu) to zebym sie z nia skontaktowala.. Niechcem Cie straszyc ale mowila ze to moze byc jakies zakarzenie ... czy cos takiego:baffled: i trzeba to sprawdzic.

Co do wagi w 9 m-cu to mi gin powiedziała, że nie powinno sie tyc więcej niz pół kilo na tydzień. A jak mam tak, że jednego tygodnia nic nie utyje, a drugiego nadrabiam. Poza tym też mam różne smaki i nie do konca wiem na co:)

Asiunia fajnie, ze znasz juz date narodzin dzidziusia.

Co do przedszkoli w Warszawie to jest juz harmonogram działan opublikowany na stronie Biura Edukacji.
Harmonogram przyjęć do przedszkoli - Biuro Edukacji m. st. Warszawy

Moje maleństwo

mnie bolą oczy i tak na przestrzał - typowe bóle migrenowe które miałam i przed ciążą. Poza tym te wahania cisnienia mają na mnie wpływ :-( Nie wiem czy sobie nie wykrakałam, ale chyba bierze mnie jakieś grypsko :-(

Cześć dziewczynki.
Ja tylko na sekundkę. Jestem u mamy i zaraz przystępujemy do pieczenia pączków i faworków, no bo w końcu jutro tłusty czwartek. :-D:-D
Trzymajcie się. :-)

taaa obżarstwo to napewno święto hehe :) ja sobie obiecałam zero pączków bo sama wyglądam jak pączek w lukrze :(. Jeszcze troche i gruntownie biorę sie za siebie bo czuje się w takiej postaci b źle.

Matko ale sie zaczynamy sypac heheh az mi cairki przechodza :-p:-p:-p

Kurde zapomnialam o tym wspanalym swiecie hehe niby nie moge ani paczkow ani faworkow ale co mi tam nie moge sie oprzec moze namowie mezusia na pieczenie faworkow dzisiaj:-):-):-) ide sie polorzyc bo glowa zaczyna mnie bolec (po tabletkach) Pozdrawiam i milego dnia ;-);-);-)

reklama
Ale już mi ochoty na te słodkości narobiłyście, że ja chyba też zaraz udam się do kuchni (może zapomne o tym bólu głowy) :-)

Do góry