reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Ewelcia to straszne taka młoda kobieta .
Ja na szczęście mam oboje rodziców i oby żyli jak najdłużej to oromne wsparcie dla mnie.
A mój mąż jest starszy o 4 lata .

Czytam Dziewczyny o Was, które straciłyście Mamy i bardzo Wam współczuję - ale jesteście dzielne Kobiety...

Co do wieku idealnego faceta, to myślę, że nie ma reguły. My z mężem jesteśmy rówieśnikami - tzn ja jestem starsza o 4 miesiące:tak:

Jutro idę do ginka, mam nadzieję, że zobaczę Córeczkę na USG i to pewnie będzie ostatnie przed porodem. Może się też rozstrzygnie, czy poród naturalny czy cc. Trzymajcie kciuki.

Dziewczyny pisałyście ostatnio że wybieracie się do fryzjerów , a ja wczoraj poprosiłam kuzynke żeby mi skruciła włosy bo sie już nie układały i zafarbowałam na śliwka-oberżyna no i mam fioletowe wlosy superaśne. Trzeba jakoś przecierz wyglądać teraz dopiero na komunię chrześnicy się wybiorę ale wtedy to już do salonu.

Miotlica no to jutro czekamy na dobre wieści :-) a z tego co pamiętam to dużo marcóweczek ma jutro wizytę :tak: (ja też ;-))

Julia a ja myślałam że Ty chociaż rodziców masz :baffled: tylko że mieszkają gdzieś daleko :crazy: ehh życie naprawdę jest nie uczciwe czasami :crazy: dobrze że masz chociaż synka i tą drugą kruszynkę w brzuszku.

Niestety Agusia, ani rodziców, ani dziadków, ani wujostwa tylko brata pod wpływem bratowej:-( ale rodzice i dziadkowie zmarli 20 lat temu, mama na moich oczach

reklama
miotlica trzymam kciuki za wizytę :tak:
Agusia1987 twoją też :tak:i innych dziewczyn które jutro maja badanko
A ja zapomniałam wam powiedzieć co mi się wczoraj rano przytrafiło: robię siusiu,podcieram się a tam takie cos dziwne taki sluz jak za przeproszeniem smark tylko koloru jasnego i lekko różowawy i tak malutko tego było od tamtej pory juz nic podobnego mi nie wyleciało czy to możliwe że po wtorkowym badaniu mogło to cos być hymm zastanawia mnie to:confused:
Mój mąż jest straszy odemnie o 2 lata więc nie wypowiem sie na temat róznicy wieku między partnerami zawsze trafiali mi się małolaci:-):-):-)
Dołaczam do grona dziewczyn bez mamusi :-(moja odeszła 9 lat temu gdy byłam w ciąży z synkiem była mi tak bardzo potrzebna,miała pokazac tyle rzeczy które potrzebne są w pielegnacji dzieci czekałą na wnuka (chociaż z usg wychodziła dziewczynka)miała racje;ona mówiła ze będzie mały Maciej i jak mogłam nazwac inaczej przecież to babci ostatnie, małe życzenie wypowiedziane w szpitalu

Do góry