reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ja mam dzisiaj strasznego lenia :-D cały czas leżę ;-) no i muszę przyznać że o wiele lepiej się czuję niż chodząc :baffled:. Za chwilkę włączę sobie bajkę troskliwe misie he he bo rano nagrałam :-D. Ja wole nie myśleć ile już przytyłam :baffled: bo za dużo, mam tylko nadzieję że wszystko szybciutko zrzucę po porodzie ;-). Hi hi macie rację lutowe mamusie szaleją :tak: a ciekawe ile z nich tak naprawdę już urodziło tylko jeszcze się nie zdążyły tym podzielić na forum ;-)

reklama
No właśnie to Geny.... :tak:też tak mysle. mam tylko nadzieje że mój drugi synek nie bedzie taki duży jak jego starszy brat i urodzi sie w naturalnie a nie przez CC. musze wam sie przyznać że licze na poród narturalny ale boje się bólu i zdecydowałam sie na znieczulenie ....a Wy co o tym myslicie ????
połozna powiedziała mi że dla dziecka to nie jest niebezpieczne i to mnie przekonało.:-)

moje niby na razie jest małe dzieciątko, ale tak naprawdę dopiero teraz zacznie przybywać na masie:-D
a co do genów to moja mama w każdej ciąży tyła ponad 20 kg i dużo szło jej w biodra, tak jak u mnie-moje uda i :-Dbiodra są jak słoniaaaaa:crazy: Potem mama zrzucała kg ale po 3 dziecku, czyli po nie, już jej troszkę zostało.

A co do lutówek to faktycznie jak teraz patrzę to posypały się dziewczyny które powinny mieć termin na koniec lutego, bynajmniej wiekszosc:baffled: kurcze ja na koniec marca jestem, ciekawe czy wyprzedze kolejkę:szok: czy się przeniosę na kwietniówki:tak:

A co do znieczulenia to ja zdecyduje się jak będę widziała akcję porodową, pieniążki odłożone są. Na razie jestem na NIE znieczuleniu , ale jak będzie kiepsko to mąż ma mieć kase przygotowaną-tzn lezą juz na koncie oszczędności na ten cel:-D

Dziewczyny nawet się nie obejrzymy jak my zaczniemy się rozpakowywać no może ja nie tak szybko bo koniec marca ale te z nas co mają początek zobaczycie .Ja w pierwszej ciąży przytyłam chyba z 18 a teraz 8

Pochodzodze z malej wsi pod Szydlowcem napisze nazwe ale prosze sie nie smiac (Chustki) to jest po trasie jak jedziesz z Radomia do Szydlowca do Kielc przy samej trasie E7,jak bys jechala w tamtym kierunku to jak bym Ci napisala w ktorym miejscu mieszkalam to bys od razu wiedzilala hahaha

to blizniutko i wiem co to za miejscowośc jak jezdzimy z mezem do jego dziadkow mijamy je :-)

wiem ze waga usg czesto nie odzwierciedla prawdziwej wagi maluszka i mam nadzieje ze waga nie jest az tak duza....no ale jak bedzie naprawde okaze sie podzas porodu...

mam pytanie dziewczyny
jak maluszki Wasze maja czkawke to czujecie w ktorej czesci brzuszka? ja czuje teraz nad prawa pachwiną .... pytam sie bo wiem ze mozna po tym rozpoznac ulozenie malucha....

Myfa, a wiesz co, wlasnie dzis to chcilam sprawdzic i wyszlo mi ze niedaleko pod pepkiem. I jakie to ulozenie? Jak myslisz:)? Zastanawialam sie nad tym bo ostatnio nie wiem czy babel przypadkiem nie obrocil sie glowa do gory.

reklama
Hej hej
Zrobilam sobie przerwe,malo mnie w ten weekend przy kompie.
Wczoraj bylismy w cukierni w miasteczku obok nas.Tak brdzo zachcialo mi sie paczkow z kremem:-D:-D:-D:tak:.Maz soi juz przy kasie poprosil o paczki a jakas paniusia do drugiej osoby obslugi ze ona tez chce paczki z kremem....ale zonk...parka z obslugi nie wiedziala co zrobic ,a ja do tej damulki ze pierwsza bylam ,ona sie zaczela tlumaczyc ze razem poprosilismy o to samo:rofl2:.Co ja zrobilam? ,nie czekajac na reakcje obslugi odpalilam ze ja bardziej tych paczkow potrzebuje niz ta pani poniewaz jestem w ciazy:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:rofl2:.Kobitka zbladla,nic sie nie odezwala i wybrala inne ciastka.Ojej maz to mial wczoraj polewe ze mnie:baffled::baffled::baffled: ze walczylam o nie jak lwica...co to ciaza z baby potrafi zrobic...za paczka bym sie dala pociac:sorry2::sorry2::sorry2:...no wiecie z takim boskim kremem i wisienka:sorry2::sorry2::sorry2:.Sama dzis chodze i smieje sie z siebie.
Codzien cos nowego do torby do szpitala pakuje ;-).
Wczoraj nowa garderobe musialm sobie kupic bo spodnie mnie juz cisnely:szok:

Do góry